SFA

SFA

Reading Time: 2 minutes

SFA is een Frans bedrijf dat 60 jaar geleden werd opgericht en dat de sanibroyeur (de SFA Sanibroyeur) als belangrijkste prestatie heeft ontworpen. Dit merk maakt het nu mogelijk om overal in het huis toiletten te installeren zonder grote werkzaamheden.

Zo biedt SFA verschillende vermalers en pompen aan die aangepast zijn aan elke installatie, van toiletten tot douches, boilers en airconditioners. Een van de richtlijnen van het merk is om de klant te ondersteunen in zijn inspanningen. Daarom vind je op hun website instructies en tips om jou te helpen jouw projecten stap voor stap te realiseren.

Wat is een SFA Sanibroyeur?

Een SFA Sanibroyeur

SFA creëerde de Sanibroyeur in 1958. Traditionele toiletten zijn meestal uitgerust met een horizontale of verticale uitlaat. Een WC met een horizontale afvoer heeft een afvoer die horizontaal aan de achterkant van de WC is bevestigd. Terwijl de afvoer aan de achterkant verborgen is voor WC’s met een verticale afvoer.

Hoe werkt een Sanibroyeur?

De Sanibroyeurs of WC vermalers zijn uitgerust met een traditioneel afvoersysteem en een elektrische motor. Het afval wordt versnippert voordat het wordt opgelost en afgevoerd.

Zo was SFA het eerste bedrijf dat vermalers voor toiletafvoer ontwikkelde en het heeft zich sindsdien gespecialiseerd in dit gebied, met de ontwikkeling van een breed scala aan vermalers en pompen. De bekendste vermaler is de Sanibroyeur, zozeer zelfs dat de serienaam bijna een onderdeel is geworden van de dagelijkse taal.

SFA Sanibroyeur
Sanibroyeur

In één woord: Innovatie

SFA doucheinstallatie

Het merk is trots op zijn vermogen om te innoveren, en het zou een leugen zijn om het tegendeel te zeggen. Het voldoet al aan een hoge industriële eis door te voldoen aan talrijke kwaliteitsnormen. Voorbeelden zijn ISO9001, 9000 en 1400, CE-label en CSA-normen.

Tegelijkertijd verbetert het bedrijf voortdurend zijn producten en breidt het zijn assortimenten uit. Zo lanceerde het in 2015 de eerste modellen voor douches: een set bestaande uit een pomp en een dop, aangepast aan de installatie van bijvoorbeeld een inloopdouche met inbouw elementen.

Kortom, SFA helpt je bij het creëren van de badkamer of keuken van jouw dromen door eenvoud aan te bieden waarmee je veel werk bespaart!

Heb jij SFA al gebruikt voor jouw projecten? Ben je geïntresseerd in wat het merk biedt en wil jij bijvoorbeeld een Sanibroyeur kopen? Voel je vrij om je mening te delen in de comments en ontdek de producten tegen de laagste prijzen op onze website!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.