Kaldewei

Kaldewei

Reading Time: 3 minutes

We gebruiken baden, douchebakken en wastafels zonder erover na te denken. Het zijn echter essentiële onderdelen voor onze hygiëne. Ze zijn onmisbaar in onze badkamer. Kies ze daarom met zorg en smaak. Oftewel, kies voor Kaldewei!

Kaldewei specialiseert zich in de drie bovengenoemde productcategorieën. En dat doen ze erg goed met hun specialiteit.

Kaldewei’s specialiteit: geëmailleerd staal

Het is een toonaangevend merk in de milieusector en de eerste in Duitsland die belangrijke milieucertificaten heeft mogen ontvangen. Het maakt gebruik van een speciaal materiaal, zeer hygiënisch en tegelijkertijd milieuvriendelijk: geëmailleerd staal.

Geëmailleerd staal is ideaal voor elegante ontwerpen. Het heeft verschillende eigenschappen en zeer veel voordelen. Geëmailleerd staal is een combinatie van staal en glas, twee natuurlijke materialen die authentiek en esthetisch zijn. Het geëmailleerde staal van Kaldewei combineert de hoge prestaties en kwaliteiten van beide.

Kaldewei is de enige fabrikant ter wereld die een formule voor het emaille heeft ontwikkeld en dit in zijn ovens in Noordrijn-Westfalen, Duitsland, produceert. Geëmailleerde staalproducten zijn in alle opzichten compleet: ze zijn niet alleen robuust, maar ook zeer duurzaam. Daarnaast zorgt het glas voor een esthetische afwerking.

Kaldewei douchebak van geëmailleerd staal
Kaldewei douchebak van geëmailleerd staal

De voordelen van een geëmailleerde stalen badkamer

Ten eerste is Kaldewei’s geëmailleerd staal een ecologisch materiaal van natuurlijke grondstoffen. Douchebakken en baden zijn volledig recyclebaar. Dit principe van milieubescherming geldt niet alleen voor de productie, maar ook voor de verpakking en het transport.

Geëmailleerd staal is ook betrouwbaar en duurzaam. Een Kaldewei bad of douchebak van dit materiaal behoudt zijn eigenschappen alsof ze net geïnstalleerd zijn. De 30 jaar garantie dekt alle baden en douches.

Daarnaast heeft het een eigentijdse stijl. Dankzij innovatieve productietechnologieën is het mogelijk om altijd trendy vormen en unieke rondingen te creëren in 3,5 mm geëmailleerd staal. Dankzij zijn veelzijdigheid inspireert dit materiaal internationaal bekende ontwerpers om tijdloze producten te creëren.

Kaldewei opzetwastafel van geëmailleerd staal
Kaldewei opzetwastafel van geëmailleerd staal

Verder is het bestand tegen licht, warmte en druk. Het is praktisch namelijk onmogelijk om het emaille te bekrassen of beschadigen.

Om het geheel compleet te maken is het ook zeer hygiënisch, wat een van de belangrijkste factoren is in de badkamer. Bacteriën kunnen zich niet op het oppervlak nestelen. Tevens is een zachte, vochtige doek genoeg om het het bad, de douchebak of de wastafel te reinigen.

Kaldewei ELLIPSO DUE OVAL bad vrijstaand
Kaldewei ELLIPSO DUO OVAL bad

Tot slot

Het merk heeft de afgelopen jaren talrijke prijzen en certificaten mogen ontvangen. Met meer dan 150 nationale en internationale onderscheidingen heeft Kaldewei zich gevestigd als een van de toonaangevende en erkende bedrijven in de gezondheidszorgsector.

De producten zijn een genot voor de ogen en de aanraking. Het oppervlak van Kaldewei’s kostbare geëmailleerde staal is glad en bijzonder aangenaam om aan te raken en het maakt jouw badkamer luxueus en verfijnd.

Kaldewei zwart geëmailleerd douchebak
Kaldewei zwarte douchebak van geëmailleerd staal

Ontdek alle producten op onze website, maar vergeet niet een reactie achter te laten in de comments! We horen graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.