Hansgrohe

Hansgrohe

Reading Time: 3 minutes

Houd je van subliem design in de keuken en badkamer en waardeer je hoogwaardige kwaliteit? Dan is dit het juiste merk voor jou. Bij Hansgrohe vind je een breed aanbod aan premium producten voor badkamers en keukens.

Hansgrohe badkamer met bad, wastafel, inloopdouche
Hansgrohe

Het innovatieve ontwerp van het Hansgrohe-merk wordt ongetwijfeld op het wereldtoneel geplaatst als een van de beste badkamerspecialisten. Dit is het merk dat al meer dan 400 internationale onderscheidingen voor creativiteit, esthetiek en kwaliteit heeft. Hansgrohe is opgericht in 1901. Dus het heeft zijn reputatie al langer dan een eeuw opgebouwd. Dit is terug te zien in de kwaliteit van zijn producten, het ontwerp en de productie. Wil je meer weten over de geschiedenis? Lees dan ons artikel Grohe of Hansgrohe?

De onderneming is ervan overtuigd dat kwaliteit nooit ten koste moet gaan van milieu. In dit perspectief onderscheiden de Coolstart-, Ecosmart- en Airpower-technologieën zich door hun energiebesparing en uitzicht op het milieu. Ze vormen een aanvulling op het premiumlabel en de merkreputatie. Dus ook als je geïntresseerd bent in technische innovaties is dit merk iets voor jou.

De bekroonde ontwerpers van Hansgrohe

Het merk werkt veel samen met bekende ontwerpers, waaronder Philippe Starck, Antonio Citterio, Jean-Marie Massaud en Patricia Urquiola. Zij werden in 2009 door een hooggekwalificeerde en wereldberoemde jury gerangschikt in de top 25. Daarnaast heeft dit merk projecten met Phoenix Design, Front Design, Nendo en Edward Barber & Jay Osgerby. Met meer dan 500 onderscheidingen zijn de badkamerproducten van dit merk dus in één oogopslag herkenbaar, elegant en aantrekkelijk.

Hansgrohe opzetwastafels en wastafelkranen

Breed aanbod: Hansgrohe kranen

Omdat het merk al zeer lang actief is in de wereld van sanitair, is het aanbod ervan zeer breed. Daarom zul je ongetwijfeld het product vinden waar je naar opzoek bent.

Of je nou op zoek bent naar een Hansgrohe keukenkraan, Hansgrohe wastafelkraan of Hansgrohe douchekraan, een Hansgrohe regendouche of andere douchekop, het merk biedt het allemaal in moderne, tijdloze en unieke ontwerpen.

wastafelkraan Hansgrohe

Misschien geef je bijvoorbeeld de voorkeur aan een wastafelmengkraan met hoekige vormen, of juist een kleine keukenkraan met een elegant tintje. Of ga voor een bijzondere uitstraling met een zwarte wastafelkraan. Aan kwaliteit hoef je niet te twijfelen. Bovendien zijn veel artikelen uitgerust met de Coolstart- of Ecosmart-technologie. Zo spaar je het milieu en bespaar je in je portemonnee.

Hansgrohe wastafelkraan

Om te ontspannen: douche- en badkranen

Met een Hansgrohe douchekop kun jij je pas echt ontspannen. Wederom is het aanbod zeer breed. Je kunt kiezen voor enkel een handdouche om verandering te brengen in de badkamer, of voor een complete Hansgrohe doucheset om te genieten van ultieme luxe.

Met handige technologieën

Daarnaast profiteer je hierbij ook weer van geweldige technologieën, die het aanbod tevens veilig maken voor gezinnen met kleine kinderen. Denk bijvoorbeeld aan de CoolContact-technologie in een Hansgrohe thermostaatkraan. Hiermee blijft de kraan aan de buitenkant koel, ook wanneer het warm water levert. De QuickClean garandeert eenvoudige verwijdering van kalkaanslag op de douchekop, door simpelweg met je vingers over noppen te vrijwen. Zo zijn er nog veel meer innovaties, die jouw activiteiten in de badkamer vergemakkelijken en comfortabeler maken.

Wij zijn zeer benieuwd naar jouw mening over dit merk! Laat een opmerking achter in de comments of stel een vraag. Wij beantwoorden ze graag. Alle Hansgrohe producten tegen zeer aantrekkelijke prijzen shop je op onze website!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.