Ideal Standard

Ideal Standard

Reading Time: 3 minutes

We hebben het laatst gehad over de keuze tussen Grohe of Hansgrohe, twee grote spelers in de sanitaire wereld. In deze wereld is het echter onmogelijk om het Belgische merk Ideal Standard te missen. Al over 100 jaar oud en aanwezig in meer dan 30 landen!

Het biedt een breed scala aan producten aan. Dit varieert van kranen tot badkuipen en van toiletten tot wastafels. Wat het is dat dit merk deze productcategorieën zo bijzonder maakt, lees je in dit artikel.

Ideal Standard wastafels in verschillende kleuren

Over Ideal Standard sanitair

Het belangrijkste voordeel van Ideal Standard is het ruime productassortiment. Voor ieder element in jouw badkamer kun je bij dit merk terecht.

  • Baden
  • Wastafels
  • Douches
  • Toiletten
  • Kranen en toebehoren
  • Badkamermeubels
  • Badkamerspiegels
  • Badkameraccessoires
  • Onderdelen

Naast dit uitgebreide aanbod kan Ideal Standard ook trots zijn op de hoge kwaliteit die ze bieden en de veelvoud aan uiteenlopende designs. Het laatste uit zich vooral in de uitgebreide reeks aan series.

Een innovatief merk

Het merk komt ook met een aantal innoverende technologieën. Zo wordt de plaatsing van Ideal Standard kranen vergemakkelijkt door Easy Fix en Top Fix. Met deze twee innovaties bespaar je moeite, tijd en hoofdpijn tijdens de installatie.

Ideal Standard wastafelkraan
Ideal Standard wastafelkraan

Goed onderhoud is erg belangrijk voor de levensduur van je product. Ideal Standard komt altijd met talrijke oplossingen om het dagelijkse onderhoud van de producten te verbeteren en zo deze levensduur te verlengen. Deeze oplossingen om dit onderhoud te vermakkelijken is toegepast op de meeste producten, zoals in een Ideal Standard regendouche!

Ideal Standard Regendouche
Idealrain Pro

Het merk heeft ook een “groene mentaliteit “. Daardoor biedt het waterbesparende opties. Je kunt dan denken aan een waterbesparende regendouche, maar ook aan themostaten die onmiddelijk de juiste temperatuur leveren. Dit is niet alleen duurzaam, maar scheelt ook in jouw portemonnee.

Gewonnen prijzen

Ideal Standard heeft verschillende prijzen in ontvangst mogen nemen! In 2006 heeft het de European Product Award en de Red Dot Design gewonnen. Drie jaar later, in 2009 heeft het merk de Red Dot Design award en de iF Design Award gewonnen. Tenslotte mochten ze de Design Plus Award in ontvangst nemen. Al deze prijzen bewijzen dat het een erkend merk is.

Gericht op design

Het merk stelt variatie en elegantie in de producten voorop om het interieur van de koper te verfraaien. Ideal Standard heeft samengewerkt met Marc Sandler, Ronen Joseph, Franco Bertoli, Robin Levien, Matteo Baroni en Fabio Valeriani en de ARTEFAKT studio. ARTEFAKT studio was verantwoordelijk voor de nieuwe Idealrain Pro douchecollectie.

Daarnaast deelt het merk op hun ”Inspiraties” pagina verschillende lay-outs en collecties voor jouw badkamer! Zo zijn er verschillende keuzes voor ecologische badkamers, ontwerpen voor familieruimtes of aanbevelingen om kleine ruimtes te optimaliseren.

Ideal Standard Badkamer met twee opbouw wastafels

Wat is jouw mening over het merk? Laat het ons weten in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.