ViClean I-100

ViClean I-100

Reading Time: 2 minutes

Wederom weet Villeroy en Boch een innovatie te ontwerpen waarbij design, hygiëne en comfort worden gecombineerd. Dit keer met de ViClean Douche WC.

ViCleanDouche in Villeroy en Boch toilet
ViClean Douche

Met ViClean I-100 verlaat de gebruiker het toilet met een gevoel van zachtheid en frisheid. De sproeier die is ingebouwd in de Villeroy en Boch Douche WC reinigt de toiletgebruiker. De sproeier kan worden ingesteld op de gewenste druk en temperatuur. Hierdoor kan iedereen genieten van zijn of haar eigen mate van comfort.

Afstandsbediening bij ViClean douche WC

De douche in het toilet werkt met een applicatie en een afstandsbediening. Het is dezelfde applicatie die het mogelijk maakt om de parameters van jouw toilet aan te passen voor een optimaal en innovatief comfort.

Deze innovatie staat ook voor een onberispelijke hygiëne. Uitgerust met een antibacteriële coating op de toiletzitting en keramische oppervlakken wat de verspreiding van bacteriën minimaliseert. Op dezelfde manier vergemakkelijken alle technologieën die op deze toiletten aanwezig zijn de algemene reiniging van jouw badkamer.

Deze innovatie is niet alleen functioneel, maar ook zeer designgericht. Elegant en uniek, het doet niet af aan het design omdat de InvisibleJet-sproeiers hun naam eer aan doen en vrijwel onzichtbaar zijn. ViClean biedt daarnaast zeer hoogwaardige materialen aan: Quaryl – de specialiteit van het merk – en Duroplast maken de toiletten eenvoudig te reinigen en vooral duurzaam.

Zwarte Douche WC met ViClean van Villeroy en Boch
Zwarte Douche WC met ViClean

Je vindt de Villeroy en Boch ViClean Japanse Douche WC die uitgerust is met deze technologie, zoals de naam al aangeeft, in de ViClean serie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.