TitanCeram

TitanCeram

Reading Time: 2 minutes

De TitanCeram innovatie – weer een nieuwe technologie van de prestigieuze Villeroy en Boch – neemt zijn volgende stappen in productkwaliteit.

De kennis voor deze technologie is ontwikkeld door vakmannen met kennis van meer dan 270 jaar. De technologie is zo bijzonder dat het materiaal inmiddel gebruikt word voor al hun producten. Laten we eens kijken wat de TitanCeram technologie inhoudt.

TitanCeram wastafel

De materialen die zijn gebruikt, zoals veldspaat, klei en kwarts, geven nieuw leven aan TitanCeram. Dit nieuwe, van hoge kwaliteit materiaal is extreem robuust en maakt het mogelijk fijne, nauwkeurige design-badkamerelementen te creëren, die stabiel blijven op ieder oppervlak.

Met TitanCeram is het mogelijk om de Villeroy en Boch wastafel met fijne rondingen te creëren. De combinatie van nieuwe technologieën, kennis van gepassioneerde vakmannen en dit nobele materiaal, maakt het Villeroy en Boch mogelijk om innovaties als TitanCeram te bieden.

Fijne rondingen worden gecreëerd in ronde wastafels

Het nieuwe juweel van het merk geeft product designers meer vrijheid. Villeroy en Boch kunnne met dit materiaal jou de dunste wanden en meest geavanceerde ontwerpen aanbieden. Je kunt kiezen voor allerlei vormen en je creativiteit door dit materiaal de vrije loop laten. Een goed voorbeeld van wat mogelijk is met een technolgie als TitanCeram: de Octagon ronde wastafel. Dit ware meesterwerk van Villeroy en Boch heeft een heel speciaal design.

Je zult de meeste producten van TitanCeram vinden in de Finion serie, zoals wastafels, meubels en dubbele wastafels, of opzetwastafels in de Artis serie. Kijk verder en twijfel niet om ons een vraag te stellen in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.