Dornbracht

Dornbracht

Reading Time: 3 minutes

Dornbracht produceert sinds 1950 hoogwaardige producten voor de inrichting van jouw badkamer. Dornbracht is opgericht in de Duitse stad Iserlohn, en behoort tot de wereldleiders in luxe badkamer inrichting. 

Dornbracht wastafelkraan

Het sanitair krijgt steeds meer en meer aandacht. Dornbracht is al tijden bezig met het neerzetten van nieuwe trends in design, technologie en afwerkingen. Gemotiveerd om jouw dagelijkse activiteiten in de keuken of badkamer ware luxe te geven.

Wanneer je een kijkje neemt op de Dornbracht website is moderniteit bijna overwelmend. Je kunt het aanbod vooral herkennen aan zeer strakke, minimalistische designs.

In dit artikel gaan wij een aantal populaire series van het merk uitlichten. Laat je vooral inspireren en verleiden voor jouw badkamer of keuken.

TARA collectie

TARA beschikt over de evolutie van de vormgeving, architectuur en nieuwe afwerkingen en kleuren, zoals mat plantina, donker platina en geborsteld messing. Desondanks dat er maar kleine wijzigingen worden toegepast in de TARA serie, bepalen deze kleine dingen wel het verschil. De grepen zijn slanker en het hele contour is aangescherpt. Alle veranderingen hebben als doel om de geometrische en duidelijke vormentaal nog beter te laten uitkomen. We kunnen concluderen dat TARA de badkamer altijd positief beïnvloed.

Dornbracht Tara Wastafelkraan
Dornbracht wastafelkraan uit de TARA-collectie

Overigens zul je in iedere serie producten tegenkomen voor de douche, het bad en de wastafel én accessoires. Zo kun jij zorgen voor harmonie in de hele badkamer.

Dornbracht LULU

De LULU serie is een hele speciale serie voor dit merk. Deze serie onderscheidt zich met zijn erg strakke lijnen en afgeronde hoeken. Tegelijkertijd straalt het elegantie uit. Dit is een perfecte collectie voor badkamers met dezelfde eigenschappen. Al deze producten van LULU hebben een erg moderne uitstraling wat jouw badkamer naar een hoger niveau tilt. Deze lijnen en vormen zijn terug te vinden in Dornbracht kranen voor de douche, wastafel en het bad.

Dornbracht lulu douche
LULU-collectie

Dornbracht MEM

MEM neemt met opzet afstand van een extrovert design, maar juist dat zorgt voor een opvallende designer look. Ze noemen het ook wel de schakel tussen architectuur en de gebruiker. Op deze manier schept het ruimte voor de dagelijke reinigingsrituelen, door rust en balans uit te stralen. Bovendien wordt je meer comfort en flexibiliteit gebracht, door digitale bedieningselementen. Deze serie is in 2003 voor het eerst op de markt gebracht. Sindsdien heeft MEM nog steeds de elementaire esthetiek kunnen herzien.

Dornbracht MEM wastafelkraan
MEM-collectie
Digitale bedieningselementen op het bad
MEM met digitale bediengingselementen

Niet alleen voor je badkamer kun je kiezen voor deze luxe designs, maar ook voor je keuken. Zo kun je kiezen voor een Dornbracht keukenkraan en spoelbak die niet alleen design, maar ook funtionaliteit bieden. Bovendien toepasselijk in iedere keukenstijl.

Hopelijk heb je wat inspiratie opgedaan! We horen graag wat je van het aanbod vindt of wat jouw ervaringen ermee zijn. Voor nog meer inspiratie en alle producten voor de beste prijs, kijk je op onze website!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.