Focus op: Geberit wastafelmeubel

Focus op: Geberit wastafelmeubel

Reading Time: 3 minutes

Geberit is een van de top leiders in de badkamerindustrie. Het bedrijf is opgericht in 1874 en staat al bijna 150 jaar in de top. Geberit is begonnen als een loodgieterwinkel in Zwitserland. Daarna overgestapt op het maken van houten inbouwreservoirs die dan later kunststof zijn geworden. Hierdoor kunnen de Geberit inbouwreservoirs langer meegaan. Naast een breed assortiment aan badkamerproducten zoals de Geberit toilet en de Geberit wastafel. Het bedrijf is niet alleen bekend voor het maken van de juiste keuze over een wastafelmeubel voor uw wastafel. Het is belangrijk voor zijn geweldige badkamerproducten. Daarnaast staan ze ook bekend om hun innovatief denken en klantvriendelijkheid. Bij hen staan de klanten op nummer één.

Met dit artikel gaan wij van Superbath u helpen de juiste keuze te maken voor een wastafelmeubel voor uw wastafel. Daarbij is het belangrijk om na te denken over hoe u uw wastafel gaat gebruiken. Bijvoorbeeld, is deze bedoeld voor twee personen tegelijk hun tanden te poetsen of kunt u een kleine wastafel gebruiken? Zoals gezegd zal u over zo een zaken moeten denken.

Wastafelmeubel in de badkamer

Op de markt zijn er zo veel verschillende wastafels met verschillende functie. Hierdoor wordt de keuze moeilijker. Ten eerste, wilt u gaan voor een ingebouwde wastafel of een opbouwwastafel?

Een inbouwwastafel is een wastafel die in het meubel is geïntegreerd. Hierdoor is hij gemakkelijk schoon te maken en ziet hij er zeer elegant uit.

Er zijn ook opbouwwastafels, hierbij wordt de wastafel op het meubelstuk geplaatst.

Je kan dan nog kiezen voor een enkele of een dubbele wastafel.

De Geberit wastafelmeubel op een rijtje

donker houten Geberit wastafelmeubel met een spiegelkast en aan de zijkant houten meubelstukken

Geberit Smyle

De Smyle serie is tijdloos. Door deze in uw badkamer te plaatsen, heeft hij zijn stempel gedrukt. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Dit maakt de keuzes oneindig. Doordat u alles zelf kunt kiezen, kunt u de geberit wastafelmeubel persoonlijk mogelijk maken.

grijze wastafelmeubel met een spiegelkast in een industriële badkamer

Geberit One

Voor deze collectie hebben ze nagedacht over functionaliteit en netheid. Want de Geberit ONE wastafels hebben een afvoer aan de achterkant en niet in het midden. Dit zorgt ervoor dat er meer ruimte is voor opslag in de Geberit wastafelmeubel kast. De sifon bevindt zich aan de achterkant, dus geen afvoer in het midden van de kast die ruimte inneemt.

Spiegelkast ONE Comfortlight

Als u zich ‘s morgens opmaakt, is het altijd prettig als er direct licht op uw gezicht valt. s Avonds is het prettig als het licht niet zo fel is, maar gedempt. Geberit heeft hier aan gedacht. Met de spiegelkasten van de ONE collectie kunt u het licht op verschillende standen instellen, afhankelijk van het tijdstip van de dag. Je kan eenvoudig door de vier licht standen gaan.

De Geberit wastafelmeubel Xeno2 

De Xeno2 collectie van Geberit, het ontwerp is minimalistisch. Als gevolg daarvan hebben de onderbouwkasten geen handgrepen. Ze zijn uitgerust met een druksysteem. Wanneer u op de deur drukt, gaat deze open. Hetzelfde gebeurt wanneer ze weer sluit. De kasten kunnen worden uitgerust met LED-verlichting, zodat u uw badkamerproducten gemakkelijk kunt terugvinden.

Geberit heeft verschillende badkamerseries, die wij in dit artikel niet hebben besproken. Wilt u echter meer weten over de andere badkamerseries. Dan helpen wij u graag verder! Laat een reactie achter in het opmerkingenveld en wij helpen u graag verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.