De nieuwe producten van Allibert 2022

De nieuwe producten van Allibert 2022

Reading Time: 4 minutes

Allibert is een bedrijf die een expertise heeft in verschillende gebieden. Van schoenzolen tot tuinmeubelen. In dit artikel zal het gaan over Allibert Sanitaire. Ze verkopen verschillende badkamerproducten om uw badkamer af te maken. Het merk staat voor modern en duurzaam. Dit jaar hebben ze verschillende nieuwe producten en series uitgebracht. In dit artikel brengen we deze nieuwe producten in de kijker.

De nieuwe Allibert badkamermeubel collectie

Border collectie

Dit is de Border badkamermeubel collectie. De collectie bestaat uit een hoog badkamermeubel, een laag badkamermeubel en badkamermeubels met een lampje. Met deze lamp hoeft u ‘s morgens geen ander licht meer aan te doen en is uw gezicht goed verlicht. De Border-collectie is fris, modern en volledig personaliseerbaar. Allibert heeft u de mogelijkheid gegeven om de frames en fronten van kleur te veranderen. Hierdoor zal deze badkamermeubels beter bij je stijl passen.

Badkamermeubelset

In 2022 heeft Allibert twee badkamermeubelsets uitgebracht. De eerste serie noemt de SINGLE. Deze is set komt met een badmeubel en onderkast en een LED spiegel. De SINGLE set is verkrijgbaar in Atlas eik die perfect is voor meer die landelijke badkamers. Wil je toch gaan voor iets modern dan kan je gaan voor glanzend wit.

De tweede set noemt de NEW YORK set en komt met dezelfde meubels als bij de vorige collectie. Alleen zijn de afmetingen groter en zijn ze uitgerust met een softclose technolgie. Die zorgt ervoor dat de kasten rustig toevallen.

Allibert bad

Dit jaar hebben ze verschillende baden uitgebracht. Het eerste bad is een bad en douche combinatie genaamd LEXA. Dit is praktisch voor de kleinere badkamers. Het is gemakkelijk om te schakelen tussen functionaliteit en comfort. Door de geïntegreerde badsteun kunt u gemakkelijk onderdompelen in uw bad en ontspannen.

Het tweede bad straalt luxe uit. Het is een vrijstaand bad en maakt deel uit van de ZORA collectie. Deze baden zijn meer voor de grotere badkamers omdat ze meer ruimte innemen. Voor dit soort baden is er een vrijstaande badkraan voorzien. Dit jaar hebben ze de badkraan AVERY uitgebracht. Deze badkraan is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. En hoeft immers alleen maar met een vochtig doekje schoongemaakt te worden.

Tenslotte is er het tegen de muur geplaatste bad uit de ONDINA collectie. Het is een badkuip die aan één kant afgerond is en aan de andere kant een rechte kan heeft die tegen de muur geplaatst kan worden. De badkuip is van Acryl gemaakt en is uitgerust met twee rugkanten.

Allibert UYUNI

een grijze Allibert douchebak in de hoek met een witte badkamer en een zwarte wastafel
UYUNI douchebak

De collectie bestaat uit een Allibert douchebak die beschikbaar is in verschillende formaten. Zodat je de perfecte douche hebt voor jouw thuis. Deze serie bestaat al een tijdje, maar dit jaar hebben ze een nieuw kleur uitgebracht en die heet “Gun Metal”. Deze douche is uitgerust met een handdouche en hydromassagestralen. Hierdoor voelt het niet dat je in uw badkamer bent maar in de wellness.

Allibert accessoires

Dit jaar heeft dit merk niet alleen aan badkamermeubels gedacht, maar ook aan de accessoires. Deze accessoires maken uw badkamer compleet. In deze collectie zijn er twee soorten zeepbakjes. Eén voor in de douche en één voor aan de muur. Dit zorgt ervoor dat al uw badkamerproducten mooi geordend zijn en makkelijk te bereiken zijn voor gebruik.

Voor Allibert WC hebben ze nieuwe toiletborstels en toiletrolhouders gemaakt. Niet alleen toilet accessoires voor optimaal gebruik maar ze hebben een aantal nieuwe Allibert WC bril. Zowel softclose als een ronde WC bril.

Natuurlijk zijn dit niet alle nieuwe Allibert producten. Op onze website in onze Nieuw categorie vind u alle nieuwe producten die dit jaar zijn uitgebracht. hier bij Superbath hebben we het allemaal en garanderen we voor de beste prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.