De badkamertrend van het najaar 2022

De badkamertrend van het najaar 2022

Reading Time: 3 minutes

Het afgelopen jaar zijn er veel badkamertrend voor 2022 geweest. In dit artikel gaan we een aantal van deze trends in de kijker zetten en jou inspiratie geven.

Badkamertrend 2022: wellness badkamer

De badkamer is een plaats in het huis waarbij je graag op je gemak wil zijn. Waar je tot rust wil komen en de stress van de dag doen vergeten. Daarom dat vaak een badkamer in een hotel op een wellness lijkt. Het straalt een bepaalde luxe uit die u tot rust brengt. Daarom is dit een badkamertrend van 2022. Mensen willen graag de stress van de afgelopen twee jaar vergeten.

Er zijn verschillende manieren om je luxe badkamer waar te maken. Bijvoorbeeld, door het gebruik van een stortdouche. Zo’n een regendouche na een lange dag brengt je stressniveau helemaal naar beneden. Deze douches zijn beschikbaar in verschillende formaten en kleuren. Voor een wellness badkamer zou je kunnen gaan voor een meer zwarte regendouche.

een beige badkamer met een sortdouche en een groot raam
Hansgrohe Raindance

Bijvoorbeeld, de Hansgrohe regendouche Raindance E. Dit is een vierkante stortdouche met 1 straal. Deze douchekop wordt aan de muur gehangen. Hierdoor kan je perfect een inloopdouche maken. Daardoor breng je het hotel gevoel in je badkamer. Let op, een stortdouche is niet voor elk huis.

Badkamertrend: retro badkamer

Retro is terug! Moderne badkamers zijn niet voor iedereen weggelegd, daarom is er een badkamerstijl die een vintage badkamer wordt genoemd. Een retro badkamer bestaat uit ronde figuren en is afgewerkt met houtmateriaal. Dit zorgt voor een warme sfeer. Bij zo een badkamer worden er verschillende kleuren gebruikt die vroeger al vaak werden gebruikt. Zoals oudroze of okergeel. Het zijn allemaal warme kleuren.

In een vintage badkamer wordt een bepaald type kraan gebruikt. Het wordt de blikvanger van de badkamer. U kunt hem niet alleen in uw badkamer gebruiken, maar ook in een aparte toiletruimte.Bijvoorbeeld, Victoria + Albert is een merk die deze vintage stijl heeft. Zowel bij hun kranen als toiletten.

Waskom Victoria + Albert Barcelona

Deze waskom is voor sommige gemaakt voor een moderne badkamer maar je kan gerust moderne badkamermeubels gebruiken in een retro badkamer.

Deze waskom is een opbouw wastafel uit de Barcelona collectie. Deze is geschikt voor gebruik met verhoogde sokkel- en wandkranen.

moderne badkamer in een nieuw jasje

De moderne badkamer is al voor een lange tijd de trend. Het is een badkamerstijl die tijdloos is en waar bijna elk badkamermerk naar toe gaat. Het moderne zorgt er voor dat uw badkamer strak en stijlvol is. Nu wordt deze in een nieuw jasje gestoken.

Door meer aarde kleuren zoals beige en gebroken wit. Worden deze badkamers meer rust gevender en landelijker. Door gebruik te maken van ronde spiegels of assymetische spiegels wordt uw moderne badkamer doorbroken.

Bijvoorbeeld, deze badkamerspiegel van Allibert. Deze is assymetisch en doorbreekt het strakke element van een moderne badkamer. Deze spiegel is uitgerust met licht en heeft een energieklasse F.

een assymetrische spiegel met een zwarte rand

Hopelijk heeft dit artikel je allerlei inspiratie geven om aan je badkamer te werken. Heb je nog vragen, stel deze gerust.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.