Focus op: Victoria + Albert

Focus op: Victoria + Albert

Reading Time: 3 minutes

Deze week willen we je graag meer vertellen over het merk Victoria + Albert. Dit bekende Britse merk focust zich vooral op luxe moderne badkamer en een breed assortiment. We laten graag zien wat het merk te bieden heeft.

Het assortiment

Het brede assortiment van Victoria + Albert focust zich vooral op badkuipen en wastafels.  Wat de badkuip betreft, biedt het merk twee soorten aan. je kunt kiezen tussen een ingebouwde badkuip of een vrijstaand bad, deze zijn momenteel erg in de mode en staan geweldig in elke badkamer.

Wat wastafels betreft, kun je hier ook weer kiezen tussen ingebouwde of een vrijstaande wastafel. De wastafels kunnen op maat gemaakt worden, zelfs een ander kleurtje is geen probleem. Hier vertellen we later meer over.

Als het kranen betreft, blijft dit merk ook zeker niet achter, je hebt keuze uit veel verschillende soorten badkranen en wastafel kranen. Ook kun je kiezen welk badafvoer je zou willen, alles om jouw wastafel of bad af te maken. 

Tenslotte biedt het merk ook accessoires aan, voornamelijk voor bij het bad. Zo kun je bijvoorbeeld bad hoofsteunen of een badrek vinden, om nog lekkerder te kunnen ontspannen.

vrijstaand bad ionian |Victoria & Albert

Victoria + Albert materiaal

Als we het hebben over de materialen van Victoria + Albert zijn er twee om te onthouden: Volcanic Limestone™ & QUARRYCAST™.  Laten we beginnen bij Volcanic Limestone™, dit is een speciale witte steen die door het merk werd bedacht voor hun baden en wastafels. Dankzij de hitte en druk van het magma slaagden ze erin de steen om te vormen tot een nieuw uiterst resistent materiaal. De QUARRYCAST™ is een mengsel van Volcanic Limestone™ en een hoogwaardige hars.

Gepersonalliseerde badkuipen en wastafels

Ben je niet zo van klassiek wit of wil je een keer iets anders proberen? Bij Victoria + Albert is dit geen enkel probleem. Het is namelijk mogelijk om de buitenkant van jouw badkuip en wastafel te laten verven, zo kun je kiezen voor een vrijstaand bad zwart. Het kleurenpalet is vrij breed, je hebt keuze uit maar liefst 199 kleuren! Door een samenwerking met het Britse interieur tijdschrift Wallpaper* biedt het merk nu tijdelijk 3 extra kleuren aan. Genoeg keuze om jouw badkamer te kleuren

Het merk hecht veel waarde aan de duurzaamheid van zijn producten, hierom brengen ze eerst een laag van speciale gekatalyseerde verf aan. De verf word met de hand gepolijst na elke laag, om zo een prachtige duurzame afwerking te creëren.

Vrijstaand gekleurd bad Hampshire| Victoria + Albert

jr moet wel rekening houden met dat de badkuipen en wastafels op bestelling gemaakt worden. je zult dus rekening moeten houden met een langere levertijd.

De Victoria + Albert garantie

Afhankelijk van het product dat je hebt gekocht en uw vorm van gebruik, is de garantieregeling en duur verschillend.

Gebruik je het product voor privé-doeleinden, dan geldt een garantie van 25 jaar op alle QUARRYCAST™ producten. Gebruik je de producten voor commerciële doeleinde, dan is de garantie 8 jaar. Voor alle overige meubels, wastafels en accessoires geld een garantie van 5 jaar.  Kortom Victoria + Albert heeft alles wat je nodig hebt om jouw luxe badkamer samen te stellen!

We horen graag over jouw ervaring met Victoria+ Albert of jouw nieuwe aankoop in de reacties!

Dit vind je misschien ook interessant:

Opzetwastafel: 3 keer inspiratie

Badkamer kit verwijderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.