Een selectie van vijf wandkranen

Een selectie van vijf wandkranen

Reading Time: 2 minutes

Douche, bad en wastafel hebben één ding gemeen: zonder kraan kun je er weinig mee. Met betrekking tot de douche en het bad geven veel mensen de voorkeur aan wandkranen. Deze neemt namelijk aanzienlijk minder ruimte in beslag en steekt tevens het minste uit.

Een waskraan uit de muur is prachtig, vinden jullie ook niet? Tot 10 jaar geleden zag je dit nauwelijks in de badkamer voorbij komen, maar de sanitair branche heeft de afgelopen jaren een flinke ontwikkeling meegemaakt! In dit artikelen zullen enkele wandkranen uitgelicht worden. Deze zijn ideaal voor jouw badkamer en tevens zal er ook wat worden verteld over de voor en nadelen van wandkranen!

Veel mensen kiezen voor een wandkraan omdat het een minimalistische uitstraling geeft én minder ruimte in beslag neemt. Tussen het reusachtige aanbod ben je op zoek naar jouw perfecte wandkraan, ook wel muurkraan genoemd. Een lastige taak maar zeker niet onmogelijk. Wij gaan jou erbij helpen!

Belangrijk om rekening mee te houden is dat het wel verstandig is om voor kwaliteit te gaan als je voor een wandkraan kiest, want de leidingen lopen achter de muur en kies je voor goedkoop dan kan dat je uiteindelijk nog eens duur komen te staan! Als er maar iets kapot is, dan moet men de muren gaan slopen om bij een mankement te komen. Het is daarom verstandig om je goed te laten informeren maar vooral ook je te laten inspireren!

Het voordeel van een inbouw kraan is dan ook dat je een mooi luxe en afgewerkte gevoel krijgt in de badkamer. Daarnaast is een inbouw kraan ook erg gebruiksvriendelijk en kunnen er niet zoals bij de opbouwkranen vuil tussen de hoekjes zitten.


Dit is ondertussen alweer het einde van dit artikel. Hopelijk heeft dit artikel voor veel inspiratie gezorgd. Mocht je vragen hebben, laat dan vooral een reactie achter! Wij beantwoorden graag alle vragen, om jou op weg te helpen met het realiseren van jouw droom badkamer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.