Focus op: Allibert douche

Focus op: Allibert douche

Reading Time: 3 minutes

Allibert is een merk dat bekend is op de Nederlandse markt. Het bedrijf heeft verschillende badkamerproducten, maar in dit artikel zullen we ons richten op de Allibert douche. In dit artikel gaan we het hebben over het merk, de soorten douches en de top 3 series.

Wie is Allibert?

Allibert begon als een schoenenbedrijf dat in de loop der jaren is uitgegroeid tot een winkel in buitenmeubelen en badkamers. Hun talrijke innovaties hebben hen tot grotere bedrijven gebracht. Wat maakt Allibert zo speciaal? Alles kan gepersonaliseerd worden, de kleuren, het materiaal, en zo veel meer! Zo past uw badkamer nog meer bij uw persoonlijke stijl.

Soorten Allibert douches

Het merk heeft zowel een Allibert douchebak als Allibert douches.

Met de douchebakken kunt u een inloopdouche creëren en deze volledig personaliseren. Niet alleen is het op maat te maken, met douchebakken is er net genoeg afvoer om het water weg te laten lopen. In de loop der jaren zijn douchebakken alleen maar beter geworden. Nu zijn douchebakken voorzien van een antislip waardoor de kans op uitglijden afneemt. 

Allibert douche series

Een zwarte Allibert douche, regendouche met een witte douchebak, een wit bad en een betegelde achtergrond.

LOFT Game Allibert regendouche

Dit is de Loft Game regendouche, afgewerkt in roestvrij staal en verkrijgbaar in zwart. Hij staat prachtig in de modernere badkamer of industriële badkamers. Deze regendouche kan worden gecombineerd met de badwand die de badkamer beschermt tegen opspattend water. Tot slot, deze douche kan versteld worden op verschillende hoogtes. Daarmee is deze douche voor iedereen.

een Allibert douchebak in de hoek op een witte achtergrond en een donkere vloer.

Happy

Deze douche is een douchecabine. Hierbij wordt de gehele douche compact geleverd. Binnen dit pakket krijg je dus de douchebak, douchewanden en de douchekop. Dit betekent dat ze allemaal al in elkaar passen en dat er minder kans is op opspattend water.

Deze douchecabine maakt deel uit van de Allibert Happy serie. Het is een kwartronde douche. Hij kan dus in de hoek worden geplaatst om ruimte te besparen. Dit douchemeubel is praktisch voor meer kleinere ruimtes. Wil je toch nog ruimte besparen door uw douche producten in de douche te hebben, dan kan je altijd gaan voor een douche caddy.

zwarte douche in een licht kleurige badkamer

Million

Wilt u toch een luxe gevoel in uw badkamer? Dan is deze Allibert inloopdouchewand iets voor u! Ook deze douchewand heeft een moderne uitstraling. Het is mogelijk om de lange draagbalk volledig op maat te maken, zodat deze in uw badkamer kan worden ingepast.

UYUNI

Tot slot, willen we het hebben over de UYUNI serie. Deze serie bestaat uit allemaal douchebakken. Er zijn kwartronde douches voor in de hoek te plaatsen, als vierkante douches die kunnen geplaatst worden tegen de muur. Deze zijn verkrijgbaar in het zwart als het kleur gun metal.

Wil je meer te weten komen over deze producten? Neem dan een kijkje op de Superbath.nl website!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.