Allibert Loft Game

Allibert Loft Game

Reading Time: 3 minutes

Alles wat je moet weten over de serie Allibert Loft Game, zal je in de artikel vinden! De Loft Game serie is een onmisbare collectie in het Allibert gamma.

Allibert

Het merk is al meer dan 80 jaar marktleider in de badkamerbranche. Met hun verschillende assortimenten maken ze de droombadkamer waar tegen een voordelige prijs. Het bedrijf begon als een bedrijf dat schoenzolen maakte. Jaren later veranderde dit in een badkamerwinkel. Ze hebben een brede collectie van Allibert Douche, Allibert WC tot Allibert badkamermeubels.

Verschillende series

Allibert heeft verschillende series, die elk voldoen stuk voor stuk aan een bepaalde stijl. Er is dus voor elk wat wils. Hier staan er aantal op een rij.

Bijvoorbeeld, de Cambridge serie. Deze collectie bestaat uit verschillende badkamermeubels, een dubbele of enkele wastafel en een badkamerspiegel. De kleur van het hout, geeft deze collectie een meer rustieke uitstraling.

Of de Allibert WC Bril, het bedrijf heeft verschillende WC brillen van softclose naar wc brillen met print. Dit toont aan dat echt de collecties voor iedereen zijn.

De Allibert Loft Game serie

De Loft Game serie is voor wie houdt van een moderne of industriële badkamerlook. De collectie bestaat uit douches, baden en accessoires. Alles om uw droombadkamer compleet te maken.

Douche

Loft Game zwarte douche met een glazen wand voor een inloopdouche. In een bleke badkamer

Loft Game Regendouche

Deze Allibert regendouche heeft één grote douchekop die verstelbaar is. Dit badkamerproduct is alleen verkrijgbaar in het zwart om die industriële look terug te brengen. De serie heeft niet alleen regendouches, maar ook een douchecabine , verschillende douchewanden en douchedeuren. Deze andere producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, wat het veel persoonlijker maakt.

Allibert Badkamer Accessoires

Deze collectie staat niet alleen bekend voor de douches, maar om zijn aanbod badkamer accessoires.

Zoals deze toiletrolhouder, pedaalemmer, toiletborstelhouder en toiletrolhouder. Deze zijn allemaal verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wat erg leuk is aan deze collectie is dat het niet alleen gebruikt kan worden voor persoonlijke badkamers. Het past perfect voor moderne badkamers in hotels of openbare toiletten.

  • witte toiletborstelhouder

Wil je u meer laten verdiepen in Allibert, dan kan je dit artikel lezen. Heb je toch nog vragen, stel die gerust onderaan en wij zullen zo snel mogelijk antwoorden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.