Axor

Axor

Reading Time: 3 minutes

Axor belichaamt luxe in de badkamer en de keuken. De unieke producten en collecties zijn gemaakt volgens de hoogste esthetische en technologische normen. Al meer dan 20 jaar werkt Axor samen met toonaangevende architecten en ontwerpers. Zo biedt het jou het meest stijlvolle sanitair.

Het merk herdefinieert esthetiek, waterontwerp en functionaliteit. Dit doet het door middel van bekroonde kranen, douches en ook accessoires. We hebben wat inspiraties op een rijtje gezet voor jouw badkamer.

Axor kranen

Axor komt met kranen in alle vormen en maten. Welke stijl jij ook in gedachten hebt voor jouw badkamer en/of keuken, Axor heeft het voor je! Zowel voor klassieke stijlen, zoals de Axor Montreux collectie, als moderne, zoals de vrijstaande badkranen uit de Axor Starck-serie met een futuristisch design. Ook kan je kiezen uit verborgen of niet-verborgen installaties.

Axor Starck Vrijstaande badkraan
Vrijstaande badkraan uit de Starck-serie
Wastafelkraan Axor Montreux
Wastafelkraan uit de Montreux-serie

Luxe douches

Om je comfort te maximaliseren is een douche van Axor een prima keuze. Kijk hiervoor vooral naar de brede douchekoppen, die als doel hebben om jouw hele lichaam te bedekken in een heerlijke en zachte straal van water. Om nog meer luxe toe te voegen kan je ook nog een zijdouche installeren. Deze zijdouche zorgt ervoor dat er plekken bereikt worden die de hoofddouche niet makkelijk kan bereiken. Bovendien heeft zo’n zijdouche een masserende werking, waardoor je je beter kan ontspannen en spierpijn wordt verlicht. Als een grote ronde hoofddouche niet helemaal jouw stijl is kun je ook altijd gaan voor een douchekop met een cilindervorm of een vierkante stortdouche. Deze hebben een zeer moderne uitstraling.

Een voorbeeld van een AXOR douche

Naast het maximaliseren van comfort, kun jij jouw douche naar een hoger niveau tillen. Hier zorgen de uitzonderlijke designs van de douchekoppen voor. Met een ingebouwde lamp, zorg jij voor de meest bijzondere look.

Accessoires voor gemak

Je maakt je badkamer compleet met badkameraccessoires. Niet alleen om comfort en gemak te creëeren, maar ook sfeer. De accessoires van Axor helpen hierbij. Er bestaat een zeer breed aanbod aan badkameraccessoires. Wederom in moderne en klassieke designs. Je kunt jouw favoriete stijl benadrukken tot in de details met de complete series als Axor Citerrio en Uno.

Zoals je kan lezen heeft Axor ongetwijfeld een waardevolle toevoeging voor jouw badkamer. Heb jij al ervaring gehad met dit merk? Laat het vooral weten in de reacties! Ook kun je voor inspiratie kijken op onze website!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.