De nieuwe Laufen opbouw wastafel

De nieuwe Laufen opbouw wastafel

Reading Time: 3 minutes

Om haar ongeëvenaarde knowhow uit te dragen en haar klanten nog betere producten aan te bieden, vernieuwt Laufen zich en komt met nieuwe producten, die uw badkamer desgewenst een frisse uitstraling geven! In dit artikel stellen wij u de nieuwe Laufen opbouw wastafel voor. Ze behoren elk tot een andere serie, dus er is volop variatie in de vormen! U bent vrij om de stijl te kiezen die u verkiest voor uw badkamer.

Opbouw Wastafel PALOMBA

Laten we beginnen met de Opbouw Wastafel Laufen PALOMBA. Het ontwerp doet denken aan kleine baaien of kiezels die gevormd zijn door het eeuwige spel van de zee en door meester-ambachtslieden in keramiek zijn omgezet.

H8168020001121 opbouw wastafel Laufen PALOMBA

Alle objecten van de collectie harmoniëren met elkaar omdat elk stuk de handtekening draagt van het Italiaanse ontwerpduo Ludovica+Roberto Palomba.

Deze asymmetrische vorm zou perfect passen in het decor van bijvoorbeeld een natuurlijke, Zen-badkamer!

Opbouw Wastafel PRO S

De Opbouw Wastafel Laufen PRO S is een iets klassiekere vorm.

H8169620001041 opbouw vastafel Laufen PRO S

Designer Peter Wirz heeft de LAUFEN PRO S opgevolgd met een consequente, productie-geoptimaliseerde ontwikkeling van het PRO concept met grote gevoeligheid: Dankzij hun slanke silhouet en duidelijk gedefinieerde radius, lijken de wastafels licht en elegant, terwijl de diepe wastafels een hoge functionaliteit garandeert.

De esthetiek van de LAUFEN PRO S is onmiskenbaar gericht op de premium designlijnen van LAUFEN – maar toch toegankelijk voor iedereen.

Opbouw Wastafel PRO

H8129620001091 opbouw wastafel Laufen PRO

Als u op zoek bent naar een wastafel met een meer conventioneel design, dan hebben wij ook de juiste! Dit is de Opbouw Wastafel Laufen PRO.

LAUFEN PRO is een compleet badkamerprogramma dat voor elke situatie en ruimtebehoefte de ideale oplossing biedt en bovendien geschikt is voor de bouw van meerdere generaties.

Opbouw Wastafel VAL

Het buitengewone designpotentieel van het revolutionaire SaphirKeramik van LAUFEN wordt aangetoond door de nieuwe badkamercollectie Val, die de sterontwerper uit München, Konstantin Grcic, creëerde voor de Zwitserse badkamerspecialist.

H8122810001041 opbouw wastafel VAL Laufen

Dus u bent op zoek naar originaliteit in uw badkamer? Kijk dan eens naar de Opbouw Wastafel Laufen VAL!

Eenvoudige, architectonische lijnen, extreem smalle randen en fijne oppervlaktestructuren maken de wastafels van de collectie uniek in de wereld.

Deze wastafel heeft een geïntegreerd schap aan de rechterkant, zodat u uw producten en behandelingen erop kunt plaatsen. Wat wilt u nog meer dan functionaliteit en design?

Opbouw Wastafel SONAR

Laten we eindigen met een laatste, maar niet het minste model. Wij presenteren u de Opbouw Wastafel Laufen SONAR.

Patricia Urquiola put de delicatesse van het saffier keramiek van LAUFEN uit. De ontwerper gebruikt wat waarschijnlijk de grootste materiaalevolutie is sinds de uitvinding van keramiek voor een spectaculaire elegantie in de SONAR serie.

H8123400001121 opbouw wastafel Laufen SONAR

Geaccentueerde geometrie en sensuele texturen creëren een dimensie die zelfs water stimuleert om het nieuw leven in te blazen.

Het unieke uiterlijk van deze SONAR wastafel brengt een uniek en modern tintje aan uw badkamer.

Tot zover ons artikel over de nieuwe Laufen opbouw wastafel. Wij hopen dat deze selectie van verschillende artikelen u heeft geïnspireerd voor uw badkamer. Tot ziens in het volgende artikel en aarzel in de tussentijd niet om uw vragen of meningen achter te laten in de comments, wij horen graag van u!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.