Selectie Villeroy & Boch badkamerkranen

Selectie Villeroy & Boch badkamerkranen

Reading Time: 3 minutes

Vandaag belichten we Villeroy & Boch! Dit Luxemburgse bedrijf is al meer dan 260 jaar gespecialiseerd in badkamer- en keukenkeramiek en is nu vooral aanwezig in Frankrijk en Duitsland. In dit artikel presenteren wij u onze selectie van Villeroy & Boch badkamerkranen, inclusief de nieuwe producten van dit jaar en de meest populaire items. Let op, de rest wordt inspirerend!

Nieuwe producten

Om de presentatie van onze selectie van Villeroy & Boch badkamerkranen te beginnen, openen de 2023 nieuwigheden het bal! En onder hen willen we graag onze favoriete mengkranen uitlichten.

Achter hun eenvoudige maar elegante uiterlijk gaan veel voordelen schuil.

Deze mengers zijn onder meer uitgerust met de volgende kenmerken: AirPlus – voor een zachte, volle en rustgevende waterstraal verrijkt met lucht; EasyClean – waardoor de beluchter kan worden ontkalkt door deze eenvoudig te reinigen; AquaSmart – om water te besparen met maximaal comfort!

Bovendien zijn ze verkrijgbaar in mat zwart of chroom – aan u de keuze die het beste bij uw badkamer past!

Deze kranen zijn dus meer dan alleen badkamerkranen. Ze hebben alles wat je nodig hebt, dus wacht niet langer en neem een kijkje op onze website!

De meest populaire

Om verder te gaan, presenteren wij u de meest succesvolle artikelen, zodat u ze niet mist!

Inbouw douchekraan

Het eerste model in deze selectie is de Villeroy en Boch CULT inbouwthermostaat.

Deze inbouwkraan met debietregeling is een kwaliteitskeuze voor hedendaagse badkamers. U kunt de hoeveelheid water die uit de kraan stroomt regelen dankzij het debietcontrolesysteem waarmee de kraan is uitgerust. Deze functie helpt u water te besparen en uw waterrekening te verlagen!

36426960-00 Villeroy en Boch inbouwthermostaat

Verder is de kraan gemaakt van massief messing en voorzien van een stijlvolle verchroming, wat hem een elegante en moderne uitstraling geeft.

De keramische cartridge-technologie zorgt voor gebruiksgemak en een lange levensduur zonder lekken of bedieningsproblemen.

Vrijstaande Badkraan 

Of u nu uw badkamer wilt renoveren of vanaf nul wilt opbouwen, wij hebben een veilige en betrouwbare keuze voor u!

De Villeroy en Boch by Dornbracht Vrijstaande Badkraan JUST. Het is een elegante en functionele toevoeging aan elke badkamer. Villeroy & Boch ontwierp deze kraan voor eilandbaden, en de hoogte van 935mm maakt het een perfecte keuze voor middelgrote tot grote baden.

25863965-00 Villeroy en Boch Vrijstaande Badkraan

Het moderne, minimalistische ontwerp wordt aangevuld met een verfijnde chromen afwerking, die een vleugje originaliteit toevoegt aan de ruimte. De kraan is uitgerust met een ergonomische handgreep om de temperatuur en het waterdebiet gemakkelijk aan te passen.

Bovendien is de Villeroy & Boch badmengkraan eenvoudig te installeren en te onderhouden, en biedt daarmee een praktische en duurzame oplossing voor uw badkamer!

Thermostaatkraan bad

Tot slot nog een laatste model kraan. Deze is perfect geschikt voor een bad of douche en biedt een comfortabele en aangename ervaring!

34234969-00 Villeroy en Boch Thermostaatkraan bad

Dit is de Villeroy en Boch by Dornbracht Thermostaatkraan Bad Thermostaat met douche. Dit is een echte kwaliteitskeuze voor uw badkamer. De kraan is voorzien van een 38 graden veiligheidsuitschakeling om verbranding te voorkomen.

Bovendien past de slanke chromen afwerking perfect bij de meeste badkamerstijlen!

En zo eindigt ons artikel over onze selectie Villeroy & Boch badkamerkranen! Wij danken u voor het lezen van dit artikel en zien u graag binnenkort terug voor een nieuw artikel. Aarzel in de tussentijd niet om ons uw vragen of opmerkingen te schrijven in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.