De nieuwe TOTO 2023 producten

De nieuwe TOTO 2023 producten

Reading Time: 4 minutes

Ter herinnering, TOTO is een zeer bekend merk in Japan, vooral bekend om zijn hoogwaardige toiletten. Als u uw badkamer een nieuw leven wilt inblazen, of gewoon op zoek bent naar inspiratie voor uw toilet, dan bent u bij ons aan het juiste adres voor de nieuwe TOTO 2023 producten! Er staat al een artikel over het merk op onze blog, maar vandaag stellen we de TOTO 2023 noviteiten voor. Laten we beginnen!

WC TOTO

Laten we beginnen met de basis: toiletten! Dit jaar biedt TOTO ons verschillende producten voor alle behoeften en wensen.

Sokkel toilet

Dit is het Sokkel toilet TOTO MH met gescheiden toevoer Witte. Het heeft een aantal voordelen die u zeker zullen overtuigen.

CW163Y Sokkel toilet TOTO

Ten eerste is het ontworpen zonder rand voor betere hygiëne en eenvoudiger schoonmaken. Vervolgens is het MH-toilet voorzien van CEFIONTECT-lak, waardoor het bijzonder duurzaam en vuilafstotend is.

Het TORNADO FLUSH spoelsysteem is uiterst efficiënt, stil en zonder spatten. Tot slot verbruikt het relatief weinig water dankzij de capaciteit van 4,5 liter.

Hangend toilet

CW542ERY Hangend toilet TOTO

Ten tweede biedt TOTO het Hangend Toilet RP TOTO voor een WASHLET installatie.

Dit model onderscheidt zich door zijn afgeronde, moderne lijnen en past esthetisch gezien perfect bij de WASHLET™ RW en RX zitmodellen. Zoals alle TOTO-toiletten heeft dit toilet geen rand waaronder zich snel vuil zou kunnen nestelen.

Hangend Toilet voor Japanse toiletzittingen

CW522ERY Hangend toilet TOTO

Laten we overgaan op een ander model wandcloset, maar deze keer speciaal ontworpen om compatibel te zijn met een Japanse klep. Dit Hangend Toilet TOTO SP Hoekig kan dus gecombineerd worden met een SX en SW Washlet.

Het samenspel van nieuwe hygiënetechnologieën maakt TOTO-toiletten bijzonder hygiënisch en duurzaam. Bovendien wordt het gebruik van reinigingsmiddelen aanzienlijk verminderd.

Toilet PMR

CW142Y Hangend toilet PMR TOTO

Het hangend Toilet TOTO CF PMR Wit volledig toegankelijke wandcloset bevat ook de drie standaard hygiënekenmerken van alle TOTO-toiletten. Dit zijn CEFIONTECT, TORNADO FLUSH en geen rand.

TOTO-toiletten behoren tot de meest hygiënische toiletten die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. Hierdoor zijn ze ideaal voor hygiënegevoelige ruimtes zoals ziekenhuizen en zorginstellingen.

Toiletzitting TOTO

De volgende logische stap is een passende zitting voor uw toilet! Wij presenteren twee van de nieuwe TOTO 2023 producten.

De WASHLET™ RW is de eerste First Edition douchewc. Hij beschikt over een droger, geurabsorber, verwarmde zitting en PREMIST-technologie: voor elk gebruik wordt automatisch water op het oppervlak van de toiletpot gespoten. De hydrofiele eigenschappen van het keramische materiaal helpen vuil te verwijderen. Bovendien hecht vuil zich over het algemeen minder aan nat keramiek dan aan droog keramiek.

Daarnaast is de WASHLET™ RW ook uitgerust met een nachtlampje aan de zijkant dat ‘s nachts automatisch aangaat zodra de douchewc wordt genaderd. De spaarstand helpt om stroom te besparen omdat de WASHLET™ na een bepaalde tijd automatisch naar deze stand overschakelt.

Bovendien heeft hij drie verschillende straalsoorten, en zijn de waterdruk, de temperatuur en de positie van de waterstraal afzonderlijk instelbaar.

Wie voor de WASHLET™ RW kiest, kiest voor een douchewc tegen een onklopbare prijs, die indruk maakt door zijn moderne, slanke design en eersteklas technologieën en functies.

Het laatste product is de Softclose WC Bril TOTO RP Compact Wit. Ook deze is voorzien van het speciale CEFIONTECT email, dat bijzonder duurzaam is en bestand tegen vuil.

Dit model heeft een slank ontwerp en een diepte van 490 mm. In combinatie met de RP Compact toiletzitting is het de perfecte oplossing voor kleine badkamers en gastentoiletten.

Als deze presentatie van nieuwe producten u heeft verleid, dan…

Tot zover ons artikel over de nieuwe TOTO 2023 producten! We hopen dat het u geïnspireerd heeft om de parels van deze sanitair expert uit te proberen. Tot binnenkort voor een nieuw artikel, en aarzel niet om ons een vraag of een opmerking achter te laten in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.