Alles wat je moet weten over: Cersanit

Alles wat je moet weten over: Cersanit

Reading Time: 2 minutes

Wilt u meer weten over nieuwe badkamermerken? Dan is dit artikel iets voor jou! In dit artikel kom je alles te weten over Cersanit. Wie ze zijn en wat er in hun assortiment zit.

Wie is Cersanit

Cersanit is een Pools badkamermerk dat zijn stempel probeert te drukken op de badkamerindustrie. Ze slagen hierin door producten voor de afwerking en inrichting van badkamers te produceren en te verdelen. Hun assortiment gaat van toiletten tot wastafels en badmeubels.

Dit merk is centraal bezig met het veroveren van de Oost-Europese markt. Ze hebben 7 fabrieken wereldwijd en meer dan 5.000 werknemers. Hun missie is om zo innovatief en snel te zijn in deze moderne badkamerindustrie. Ze gaan voor een dominante plaats in zowel de industrie van badkamers als keramische wand- en vloertegels.

Assortiment

Cersanit heeft een breed assortiment badkamerproducten, van toiletten tot wastafels.

De badkamermeubels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Alles voor uw perfecte badkamer. De meubels zijn voorzien van diverse slimme functies om het gebruik te optimaliseren. Daarnaast zijn de meubels afgewerkt met een toplaag die zorgt voor eenvoudige reiniging.

De toiletten zijn gemaakt voor levenslang gebruik. Met hun CleanOn-systeem zorgen ze ervoor dat de binnenrand van het toilet geen bacteriën kan verbergen en gemakkelijk te reinigen is. Hun langzaam sluitende antimicrobiële toiletbril maakt het veilig. Tot slot zijn deze toiletten met hun Etiuda compact toiletsysteem geschikt voor mensen met een beperking.

Een ceransit fonteinmeubel met een kleine wastafel

Cersanit Fontein

Hier afgebeeld is de combinatie fontein toilet en fontein wastafelmeubel. Een perfect badkamermeubel in de extra toiletruimte. Het is klein en compact en goed voor het verbergen van badkamerproducten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.