Ontdek de Securitherm producten van Delabie

Ontdek de Securitherm producten van Delabie

Reading Time: 3 minutes

In deze blog worden de DELABIE producten uit de securitherm serie aan u voorgesteld. Dit in 1863 opgerichte Franse merk heeft inderdaad vele kwaliteiten. Na leider te zijn geweest in de fabricage van kranen en sifons voor particulieren, specialiseerde het bedrijf zich vervolgens in de markt voor openbare gebouwen (ERP) en richt zich nu meer op professionals. Dankzij investeringen in Onderzoek en Ontwikkeling is Delabie in Europa marktleider geworden op het gebied van sanitair ERP. Delabie beantwoordt immers doeltreffend aan de verschillende behoeften van ziekenhuizen, scholen, restaurants en al dit soort openbare ruimten. Bovendien is Delabie een bedrijf dat uitblinkt in hygiëne, toegankelijkheid en anti-vandalisme. Ontdek hier al hun assortimenten!

Delabie logo

Securitherm douchekolom

Er zijn weinig dingen prettiger dan een warme douche bij thuiskomst. Voor een moment van ontspanning heeft u een Delabie-moment.

Om deze serie producten te beginnen, laten we u kennismaken met de prachtige douchekolom met zo’n origineel design.

 de Securitherm douche producten van Delabie

Dit model douchekolom past perfect in sommige badkamers, en brengt dan zijn vleugje originaliteit en vernieuwing. Vind alle technische informatie over dit Duravit product direct op onze website!

Delabie, Securitherm kranen

Deze serie omvat ook kranen voor uw keuken en wastafels, bijvoorbeeld de keukenwandkraan is erg populair voor

De Delabie kranen is een van de meest populaire items in deze Securithem serie. Met zijn slanke design en unieke hendel past hij perfect in keukens die op zoek zijn naar moderniteit.

Perfect voor het koken, kan deze kraan een zeer hoog waterdebiet bereiken. Bovendien was het regelen van de temperatuur nog nooit zo eenvoudig en precies als met de Delabie SECURITHERM kraan. Hij wordt aan de muur gemonteerd en is dus ideaal om ruimte te besparen in uw keuken.

De Securitherm productserie van Delavie bestaat voornamelijk uit kranen die één ding gemeen hebben: de Delabie-kwaliteit.

Deze keukenkraan verschilt bijvoorbeeld van de vorige in zijn kenmerken. Hij is ontworpen voor grotere gootstenen en is perfect voor dubbele spoelbakken.

Deze grote kraan biedt een grote bewegingsvrijheid en is perfect voor grote keukens.

Kortom, badkamer- en keukenproducten zijn het soort aankopen dat je niet vaak doet. Gelukkig wordt u met series producten als securitherm van het grote merk Delabie zelden teleurgesteld. Met eenvoudige en altijd doeltreffende producten maakt u met deze serie de keuze voor veiligheid. De ontwerpen zijn nog steeds origineel en de vormen van deze objecten zijn zeer verfijnd. Uitstekend om uw huis te perfectioneren en vernieuwing in uw huis te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.