Zwarte douchecabine(s): onze selectie

Zwarte douchecabine(s): onze selectie

Reading Time: 3 minutes

Een douche is een van de belangrijkste onderdelen van de wasruimte. Daarin neem je elke dag deel aan een uitgebreid moment van ontspanning. De zwarte douchecabine bepaalt dan ook de uitstraling van uw badkamer. Maar dat is nog niet alles: een douchecabine heeft nog veel meer voordelen. In dit artikel hebben we ze voor je op een rijtje gezet.

douchecabine met zwarte achterwanden.

Heb je minder budget te besteden? Dan is een Allibert douchecabine Gipsy een bijzonder goede optie. Deze douches zijn er in verschillende soorten en maten, waardoor ze tevens erg gemakkelijk te installeren zijn in kleine badkamers. Een groot voordel van een douchecabine is dat de rest van uw badkamervloer minder snel nat zal worden, omdat al het water zich in de cabine verzamelt.

Het nadeel van een vrijstaande douchecabine zou kunnen zijn dat deze een deur heeft in tegenstelling tot een ‘normale douche/inloopdouche’. Houd er dus altijd rekening mee dat er voldoende ruimte is om een eventuele deur te openen of kies voor een douchewand met schuifdeur. Douchecabines hebben ook wat meer onderhoud nodig, omdat je meer oppervlakken hebt om schoon te maken.

1. ‘WaterProof’ 

De douchecabine houdt het water in de douche. Douchedeuren en -wanden sluiten de doucheruimte volledig af van de rest van de badkamer. Zo blijft je kamer schoon en droog, ook als je lang onder de douche staat. Dit scheelt veel schoonmaaktijd en moeite.

2. Warmte tijdens én na het douchen 

zwarte douchecabine

De gesloten doucheruimte houdt de warmte langdurige binnen, zodat je tijdens het douchen van een aangename temperatuur kunt genieten. Na deze ontspannende douche droog je je af in een heerlijk warme ruimte. Dankzij de Allibert douchecabine Uyuna is een koude rug tijdens of na het douchen verleden tijd!

3. De constructie van de zwarte douchecabine

douchecabine met zwarte achterwanden

In de douchecabine zijn de deur en de structuur perfect op elkaar afgestemd, zodat alle onderdelen perfect passen. Er is ook een complete doucheruimte. Ze zijn voorzien van een volledig massieve achterwand, douchebak, glazen deuren en een kraan met hand- en regendouche.

4. Vrijwel overal te plaatsen 

De doucheruimtes kunnen bijna overal in de badkamer worden geïnstalleerd, waardoor je meer vrijheid hebt. Daarom kunt u genieten van de flexibiliteit bij het ontwerpen van de badkamer. De douchecabines zijn tevens verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. Kies uit vierkante, offset, vijfvoudige of rechthoekige kopieën. Dankzij het veelzijdige aanbod vind je altijd de douchecabine die bij jouw badkamer past, zoals bijvoorbeeld een zwart douchecabine.

5. Montage op douchebak of tegels 

douchecabine met zwarte achterwanden

Douchecabines kunnen direct op tegels of douchebakken worden geplaatst. Als je de cabine rechtstreeks op de tegel bevestigt, lijkt het alsof de vloer doorloopt. Hierdoor ontstaat het gevoel dat de badkamer visueel groter is. Bij de douchebak kun je kiezen tussen een hoog model en een laag model. In tegenstelling tot tegelvloeren zijn douchebakken naadloos en gemakkelijk schoon te maken.

6. Eenvoudig schoon te maken 

Douchecabines maken het onderhoud zeer eenvoudig. De glazen wanden zijn schoon te houden door ze na het douchen eenvoudig af te vegen met een douchewisser en een zachte, droge doek. Hierdoor is het onwaarschijnlijk dat kalk- en zeepresten aan het glas hechten. Ook zijn de meeste glazen wanden behandeld met NanoTech. Deze onzichtbare laag beschermt het glas tegen kalk- en zeepresten.

Ondertussen zijn we alweer aan het einde van dit artikel gekomen over zwarte douchecabine(s). Met zoveel keuze zal er vast wel een douchecabine voor jou bij zitten. Mochten er nog vragen zijn, laat dan vooral een reactie achter! Wij beantwoorden deze graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.