Vintage Badkamer Accessoires

Vintage Badkamer Accessoires

Reading Time: 3 minutes

Een combinatie van opbergruimte en accessoires kan van onze badkamers een aangename plek maken. Maar hoe kiezen we accessoires die passen bij het decor en het ontwerp van onze badkamers? Hier onthullen we alle vintage badkamer accessoires die je kunt overwegen om een vintage stijl te bereiken of te complementeren!

Retro toiletrolhouder

Dit accessoire is essentieel voor elke ruimte waar een toilet is. Het houdt toiletpapier mooi, op een hygiënische manier. Je vraagt je waarschijnlijk af hoe je een vintage toiletrolhouder moet kiezen. Het is heel eenvoudig!

Vintage toiletrol houder

De eenvoud is je bondgenoot! Kies voor eenvoudige, minimalistische vintage accessoires die jouw badkamer op orde brengen zonder deze te overbelasten. Een simplistisch accessoire dat het verschil zal maken en een vleugje vintage design in jouw badkamer zal brengen.

oilet met vintage badkamer accessoires

Overweeg om het te combineren met een handdoekhouder zoals de handdoekring van de serie Clifton. Ontdek al onze modellen van toiletrolhouders en handdoekhaken om het ontwerp van jouw dromen te bereiken.

De Vintage Zeephouder en Dispenser

Of je kiest voor een zeepbakje of een dispenser, er is altijd een mogelijkheid om het perfecte accessoire te vinden. Overweeg om de afwerkingen van jouw accessoires op elkaar af te stemmen. Meng de kleuren niet te veel, dat zal je badkamer er gedateerd uit laten zien

vintage zeepbakje

Als je kiest voor een chromen zeepbakje, pas dit dan ook aan bij jouw handdoekhouder. De wandmontage ervan vergemakkelijkt het schoonmaken en laat je toe ruimte te besparen op jouw wastafel.

Vintage badkamer accessoires voor handdoeken

Een handdoekverwarming is een essentieel element in de badkamer om drie redenen. Ten eerste zorgt hij voor een aangename kamertemperatuur. Ten tweede biedt het je de mogelijkheid om je handdoeken te drogen. Tenslotte is het een echt retro accessoire!

handdoekverwarming

De vintage badkamerspiegels

Er zijn drie oplossingen mogelijk: je kunt kiezen voor een grote gewelfde spiegel boven je wastafel of een spiegelkast!

Vintage spiegel met relief, vintage badkamer accessoires

De gewelfde spiegel is geweldig om de vintage look van een badkamer te accentueren! Wanneer hij aan de muur wordt bevestigd en wordt gecombineerd met kleine lampjes aan elke kant, kan hij het ontwerp van de kamer accentueren.

We hopen dat je genoten hebt van dit artikel. Ken je andere manieren om een vintage design te bereiken? Laat ons weten wat je denkt in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.