Selectie Villeroy & Boch badkamermeubels

Selectie Villeroy & Boch badkamermeubels

Reading Time: 3 minutes

Badkamermeubels zijn een belangrijk element in het badkamerontwerp. Op zoek naar iets nieuws om je badkamer te verfraaien? Dan ben je hier aan het juiste adres! In het artikel van vandaag presenteren we onze selectie Villeroy & Boch badkamermeubels. Als bevoorrechte partner van dit toonaangevende merk badkamermeubels bieden we je al hun producten tegen de beste prijzen!

Hoge Badkamerkast

Een essentieel meubelstuk voor je badkamer is om te beginnen een hoge badkamerkast! Het hoge badkamermeubel biedt je niet alleen veel opbergruimte, maar neemt ook weinig ruimte in beslag in de kamer, omdat de meeste modellen boven de vloer uitsteken.

We beginnen met dit hoge badkamermeubel uit de Subway 3.0 serie. De functies zijn even origineel als praktisch! De kast heeft een spiegel ingebouwd in de voorkant; 3 vaste houten zijplanken die je naar keuze links of rechts kunt hebben; en een kapstok aan de andere kant! Gebruik de planken om al je producten en behandelingen uit te stallen, en de kapstok om bijvoorbeeld een handdoek of badjas aan op te hangen. Praktisch, nietwaar?

C59801RH Villeroy & Boch hoge badkamerkast

Villeroy & Boch heeft ook deze Kansas Oak houten hoge badkamerkast in dezelfde serie. Het heeft 6 glazen legplanken achter 2 aparte deuren en 5 open nissen aan de zijkant voor gemakkelijke toegang tot je meest essentiële spullen.

Verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren, waaronder wit, taupe, zwart en marineblauw, past dit meubelstuk zeker bij de stijl van je badkamer!

Fonteinmeubel

Als je op zoek bent naar een multifunctioneel meubel dat in je badkamer past zonder al te veel plaats in te nemen, kies dan voor handwasunits! Direct onder de wastafel geplaatst, zijn ze perfect als functionele opbergruimte.

C58002VR villeroy & boch fonteinmeubel

Kijk maar eens naar deze uit de beroemde Subway 3.0-serie, als eerste voorbeeld. Hij bevat een uittrekbaar compartiment met een antislipmat, plus een klein accessoirebakje voor je producten.

Bovendien sluit het SoftClosing-mechanisme van de lade automatisch langzaam en stil.

C58300RH villeroy & boch fonteinmeubel

Als je het vorige model mooi vond, vind je dit model vast ook mooi. Dit Subway 3.0 fonteinmeubel is een van de topproducten van Villeroy & Boch dat elegantie toevoegt aan je kamer.

Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan worden gecombineerd met de keramische Fontein Toilet Villeroy en Boch Subway 3.0.

Badkamerspiegel

Laten we eindigen met een hoge noot met deze badkamer essentials: we vergeten vaak dat ze ook in de categorie meubels thuishoren, maar we hebben het over badkamerspiegels! Gelukkig heeft Villeroy & Boch een enorm assortiment, dus je vindt zeker wat je zoekt.

A4611000 villeroy & boch badkamerspiegel

We presenteren twee modellen, te beginnen met een verlichte: de spiegel uit de More to See Lite collectie.

Hij heeft afgeronde hoeken en een aanraakgevoelige schakelaar zodat je het helderheidsniveau en de verlichtingsmodus kunt kiezen die bij jou passen!

85650200 villeroy & boch badkamerspiegel

Het laatste product in deze selectie is deze grote bruine spiegel uit de Hommage collectie. Het walnoothouten frame past perfect bij de andere elementen in je badkamer.

Dit is het einde van ons artikel over onze selectie Villeroy & Boch badkamermeubels. We hopen dat het je heeft geïnspireerd en ideeën heeft gegeven voor je badkamer. Aarzel niet om je mening achter te laten in de comments, of laat het ons weten als je nog ideeën of vragen hebt. Tot binnenkort voor een nieuw artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.