Sur Ton Sur Badkamerstijl

Sur Ton Sur Badkamerstijl

Reading Time: 2 minutes

Droomde altijd al van een rustgevende badkamer. Zonder al te veel drukte. Een plaats waar alles in balans is zodat u kunt ontspannen? Dan is Sur Ton Sur de badkamerstijl voor u! Ontdek in dit artikel meer over deze trendstijl. En laat je inspireren.

Sur Ton Sur of de Nederlands vertaling Toon Op Toon. Het is een stijl die overal wordt toegepast. Zowel in het interieur als in kledingstijlen. Bij deze stijl verkies je een basiskleur en die pas je dan herhaarlijk toe.

Trendstijl Sur Ton Sur

Sur Ton Sur is afkomstig uit het Frans en vertaalt zich letterlijk als Toon op Toon. Het is erg eenvoudig: u kiest een basiskleur en brengt die zo veel mogelijk aan. Hou er wel rekening mee dat er een evenwicht moet zijn. Deze trendstijl wordt toegepast in de mode, de grafische wereld en ook in interieurs. Het is niet omdat je voor één kleur kiest, dat het ook saai hoeft te zijn. Er is zoveel keuze zoals structuren en patronen. Dit zorgt voor afwisseling.

In de badkamer

Sur Ton Sur badkamer

Kleuren

Bij een Sur Ton Sur stijl is het belangrijkste om een basiskleur te kiezen. Maar er zijn veel kleuren om uit te kiezen. Gelukkig is er voor iedereen een kleur.

Lichte kleuren

De helderste kleur die er bestaat is wit. Het is een basiskleur, maar wit straalt zuiverheid uit. Het laat veel licht binnen. Wit is tijdloos. Daarom is het een gemakkelijk kleur. Er zijn zo veel baden waaruit je kan kiezen. Dit in combinatie met een witte wastafel.

Creme kleuren of aardetinten worden zeer vaak gebruikt in de badkamer.

zachte kleuren

Donkere kleuren

Een donkere kleur die meer de klasse naar boven brengt, is zwart.

Donker grijs

Blauw is een kleur die verwijst naar het water. Het brengt kalmte in de badkamer. Het is verfrissend en verkoelt.

Het laatste jaar is groen terug van weg geweest.

https://superbath.nl/wastafel/vrijstaande-wastafel/

blue bathroom

Felle kleuren

Hierbij moet je het kleur niet gebruiken enkel als basiskleur. je kan ook kiezen om als accessoire kleur te gaan en het dan herhalen

Vermijd kleuren zoals rood en oranje. Het zijn erg mooie kleuren met veel aanleg. Dit zijn kleuren die worden gebruikt om te stimuleren. In de badkamer zou het tegenovergestelde moeten gebeuren. In de badkamer kunt u tot rust komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.