Badkamer trend 2022: Natuurlijke badkamer

Badkamer trend 2022: Natuurlijke badkamer

Reading Time: 3 minutes

Een natuurlijke badkamer, die u rechtstreeks in contact brengt met de natuur. Het is een geweldige badkamertrend voor 2022. Het originele idee is ontstaan uit het Japanse concept “Shinrin-Yoko”. Je verandert je badkamer gemakkelijk in een natuurlijke badkamer door het toevoegen van een plant. Maar als u nog een stapje verder wilt gaan, dan bent u bij ons aan het juiste adres. In dit artikel krijg je de kriebels om je badkamer opnieuw in te richten.

Natuurlijke badkamer

In de natuurbadkamer wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen, zoals hout en steen.

Men kan zo’n badkamer met een industriële badkamer combineren voor een robuustere look.

Aangezien hout veelzijdig is. Kan het voor zowel wanden als vloeren worden gebruikt. Bovendien kan het ook worden gebruikt voor badkamermeubels. Een combinatie van een houten wastafel en een stenen wastafel geeft u bijvoorbeeld een natuurlijke uitstraling.

Een natuurlijke badkamer brengt je meer tot rust. Doordat je in contact ben met de natuur zal je geest tot rust komen en tegelijk meer energie.

Shinirin-yoko

Shinrin-yoko betekent contact maken met de atmosfeer van het bos. De bedoeling is om je telefoon en problemen thuis te laten en door de bossen te dwalen. Het heet ook wel “bosbaden“,

Het is zeer voordelig:

  • vermindert bloeddruk en stress
  • verbetert de gemoedstoestand
  • Het maakt je meer gefocust.

Eenvoudige manier

Een warme sfeer wordt geschapen door planten in de badkamer te hebben. Het heeft ook voordelen. Zo zuivert een plant de luchtvochtigheid.

Een accentmuur is een zeer eenvoudige manier om de badkamer een naturel gevoel te geven. Kies voor behang met natuurlijke materialen, zoals steen- of houtmotieven.

het natuurlijke design van een badkamer wordt verkregen door het toevoegen van natuurlijke accessoires. U kunt een tandenborstelhouder van bamboe gebruiken of een zeeppompje van steen.

Renoveer je natuurlijke badkamer

Duravit is een merk dat bekend staat om zijn natuurlijke look en feel. Er zijn diverse series waaruit u kan kiezen om uw badkamer te transformeren. De Duravit Starck 2 en Starck 3 series zijn een goed begin. Daarnaast ook de Architect serie en de Duravit Vero collectie. De eenvoudige vormgeving kan zoveel doen in een natuurlijke badkamer. In combinatie met een natuurlijk element kan het wonderen doen.

Op de eerste foto wordt er een Duravit wastafel gebruikt in combinatie met een houten wastafelmeubel.

Villeroy en Boch Natuurlijke Look

Als Duravit minder uw stijl is, dan is misschien Villeroy en Boch uw ding. Villeroy en Boch is een Duits luxe woninginrichtingsbedrijf. Zij hebben een breed aanbod aan badkamer producten.

U kan kiezen uit een breed aanbod aan VIlleroy en Boch randloos toiletten. Eenvoudig ontwerp dat gemakkelijk gecombineerd kan worden met natuurlijke elementen. Of je kan kiezen uit het brede assortiment Villeroy en Boch badkamermeubel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.