Koopgids: Moderne keuken

Koopgids: Moderne keuken

Reading Time: 3 minutes

U bent misschien nu uw keuken aan het renoveren, of misschien net begonnen met het ontwerpen ervan. Je bent opzoek naar inspiratie. Dit artikel zal u inspiratie geven. We zullen het hebben over de moderne keuken, de selectie van de keuken spoelbak, keukenkraan en keuken accessoires.

Moderne keuken

De keuken is de meest belangrijke kamer in het huis. Hier komen families samen. Soms kan deze plaats zeer chaotisch aanvoelen. Daarom kan een moderne keuken een aanrader om die rust weer te vinden. De meeste moderne keukens maken gebruik van een open keuken en zijn sterk minimalistisch. +

Omdat een open keuken vaak wordt gebruikt, zijn er mensen die hem opdelen door een ander soort materiaal te gebruiken. Bij een ontbijthoek kunt u bijvoorbeeld hout gebruiken om het af te scheiden van het strakke design.

Het kleurenpalet van de moderne keuken is zeer divers. U kunt kiezen voor zeer felle kleuren, zoals groen en rood. Als alternatief kunt u kiezen voor zwart en wit. Een van de meest populaire kleuren is blauw.

Blauwe moderne keuken

Moderne keuken Spoelbak

De spoelbak is een essentieel meubelstuk in de keuken. Voor moderne keuken is het materiaal het belangrijkste aspect. Hier wordt gebruik gemaakt van een roestvrij staal. Het is materiaal dat vaak in de keuken wordt gebruikt. Gemakkelijk schoon te maken. Gaat een leven lang mee en past perfect in een moderne keuken.

Keukenkraan

Er zijn veel keukenkranen beschikbaar.

  1. Keukenmengkraan
  2. Keukenkraan met Handdouche
  3. Muurkraan
  4. Kokend Water Kraan
  5. Waterfilter keukenkraan

Grohe Essence

Een prachtige keukenkraan voor uw keuken is uit de Grohe Essence serie. Er zijn vele opties beschikbaar, voor ieders voorkeur.

Er zijn keukenmengkranen, die warm en koud water combineren. Een goede keuze voor de keuken zijn de hendelmengkranen. Gemakkelijk om mee te werken.

Dornbracht moderne keukenkraan

Een ander geweldig merk voor de keuken is een Dornbracht keukenkraan. Het heeft een grote verscheidenheid aan kranen. Je hebt verschillende opties. Zo zijn er de normale Keukenmengkranen, maar ook de Uittrekbare Keukenkraan.

Deze kraan is uit de SYNC serie, u kunt hem naar beneden trekken. Handig voor het schoonmaken en zeer praktisch.

Keukenapparaten

Om uw keuken compleet te maken, kan u keukenapparatuur uitstallen. Bijvoorbeeld, in uw ontbijthoek kunt u een koffiezetapparaat en een broodrooster plaatsen.

2 thoughts on “Koopgids: Moderne keuken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.