Duravit Starck Reeks

Duravit Starck Reeks

Reading Time: 2 minutes

Duravit is een bedrijf dat luxueuze badkamerproducten verkoopt. Het werd opgericht in 1847, maar begon pas in 1960 met de productie van sanitairproducten. Sindsdien zijn er non-stop innovaties en design geweest.

Duravit heeft verschillende badkamerreeksen, waaronder Giamo, Dellarco en Starck.

Philippe Starck is een bekende ontwerper met een breed aanbod. Ontwerpt interieurs, architectuur, jachten, voertuigen en meubels.

Philippe Starck werkt sinds 1994 samen met Duravit. Samen hebben ze een serie gecreëerd die verwijst naar de geschiedenis van de badkamer.

Duravit Starck

De eerste samenwerking van Philippe Starck en Duravit. De serie heeft verschillende badkamermeubels die sterk, comfortabel en voor iedereen zijn. Deze Duravit wastafel komen in vijf verschillende kleuren.

Starck 1 wastafels
Starck 1 wastafel

Ze hebben niet alleen een geweldige wastafel op de markt, maar ook accessoires en toiletten.

Deze serie is perfect voor mensen die meer willen gaan voor een moderne look in de badkamer. Een meer futuristische of natuurlijke sfeer.

Starck 2

Omdat de serie zo’n succes is, hebben ze er een vervolg op gemaakt. Daarbij hebben ze het assortiment uitgebreid. De serie bestaat uit wastafels. Deze heeft nu een meer ovale vorm in plaats van een ronde.

Dan zijn er de badkamermeubelen, de wastafel in combinatie met de onderkast. Met een vleugje geschiedenis brengen ze de eenvoud weer naar voren. Dit zorgt voor een simplistische uitstraling.

Duravit Starck 3

Dit is de laatste in de Duravit Starck reeks. Hier heeft een belangrijke verschuiving plaatsgevonden. In plaats van de ronde of ovale look, hebben ze gekozen voor hoeken. Het geeft je meer ruimte en tegelijkertijd is het voordeliger. Het kan perfect geïntegreerd worden in de wastafel.

Met deze collectie heeft u niet alleen een ruime keuze aan kleuren maar ook aan materialen. u kan kiezen voor een houten wastafel of in steen. Deze reeks is niet alleen voor de meer moderne look. Het is ook voor mensen die gaan voor de meer natuurlijke look of meer traditioneel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.