Badkamer trend 2022: zwart is terug!

Badkamer trend 2022: zwart is terug!

Reading Time: 3 minutes

Denkt u erover uw badkamer een make-over te geven? Bent u aan het renoveren? Of bent u uitgekeken op de badkamer die u nu heeft? U wilt een ander soort badkamer zonder al te veel te veranderen. Dan is de badkamer trend 2022: zwart is terug misschien iets voor u. In dit artikel zullen we het hebben over zwart in de ruimte, de voordelen ervan, de industriële stijl, en wat inspiratie.

Zwart in de badkamer

Zwart in de badkamer is al een paar jaar een trend. Het is een brede kleur die in alle ruimtes gebruikt kan worden. Veel mensen denken dat zwart een donkere kleur is en de ruimte donkerder kan maken. Het doet het tegenovergestelde. Het kan de kamer opfleuren en ruimtelijker doen lijken.

Voordelen

Door zwart te gebruiken krijgt de badkamer een spa gevoel. Het zal u kalmte geven.

U kunt het gebruiken in een grote of kleine badkamer. In een grote ruimte zal het er gezelliger uitzien. Het gebruik van zwart, zelfs bij een kleine verandering, zal een grote impact hebben. In een kleine badkamer kunt u zwart gebruiken om het groter te laten lijken. Tip: Gebruik zwart voor een accentmuur.

Het kan ook het tegenovergestelde zijn. Het gebruik van zwart in een kleine ruimte kan de ruimte kleiner doen lijken en het gevoel geven van een grot: Wat je weer het spa gevoel kan geven

Zwart is er in verschillende afwerkingen. Je hebt glanzend zwart en mat zwart. De meest gebruikte is de matte afwerking. Het is gemakkelijk schoon te maken en kan de kamer er minder rommelig uit laten zien.

Het is een neutrale kleur, dat betekent dat je het kunt mengen met verschillende materialen, marmer, beton, steen, of hout. Je kunt het mengen met verschillende aardse kleuren. Bijvoorbeeld, wit, beige, en wit marmer.

industriële badkamer

Het is een tijdloze kleur en met deze kleur in de badkamer maak je een statement. Het is gewaagd, stoer, strak, en rustig. Door deze diversiteit kunt u kiezen welke stijl u in de badkamer wilt doorvoeren. De meest voorkomende stijl voor het gebruik van zwart is de industriële stijl.

De industriële badkamerstijl verwijst naar de oude fabrieken en de industriële industrie. Met blootliggende leidingen of metalen accenten. Het gebruik van een matzwarte afwerking kan helpen om de badkamer er meer industrieel uit te laten zien.

Industriele stijl in de badkamer 
industriele douche cabine

Inspiratie zwart badkamer

Zwart heeft vele mogelijkheden in hardwaren. Er zijn zwarte meubels, zwarte kranen of toiletten.

badkamer trend Gedy zwarte accesoires

Gedy zwarte badkameraccessoires

Als u geen zwart middenstuk wilt, maar iets subtielers. Gedy heeft veel opties voor zwarte accessoires, die deze moderne uitstraling hebben..

Badkamertrend zwarte regendouche

Kinedo zwarte regendouche

Kindedo heeft veel opties voor zwarte hardware. In plaats van een badkuip kunt u ook een zwarte regendouche in de badkamer plaatsen. Kinedo heeft mooie opties voor zwarte regendouches.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.