Grohe Red

Grohe Red

Reading Time: 3 minutes

Een kraan die u onmiddelijk heet water kan geven inplaats van te wachten voor 5 minuten. Het lijkt iets voor de toekomst. Niets is minder waar, Grohe een Duitse specialist op sanitair gebied hebben een betaalbare kokend water kraan gemaakt. De Grohe Red serie keukenkranen heeft je onmiddelijk water van 100° graden.

Grohe Red Kraan

Grohe Red kraan

Grohe staat bekend voor zijn innovatief ontwerp in gebruik van water. Met hun Grohe Blue verkrijg je instant bruis water uit de kraan. Nu, met hun Grohe Red kraan verkrijg je onmiddellijk warm water.


Op het eerste zicht lijkt het een nutteloze investering, maar je krijg alleen maar voordelen. Door gebruik te maken van warm water bij het spoelen van groenten en fruit. Verwijder je de gifstoffen (of pesticiden). Hierdoor wordt het voedsel gemakkelijk en snel vers en gezond. Niet alleen kan heet water groenten en zo schoonmaken, het helpt bij het steriliseren van baby drinkflessen. Hierbij dood je opzettelijk alle micro-organismen die je met het blote oog niet kan zien.


Het grootste voordeel die je verkrijgt bij het plaatsen van de kraan, is de tijdsbesparing. De Grohe Red or Red Duo kan van normaal water onmiddellijk naar 100° graden water. Dit brengt voordeel bij het koken. Uw pasta heeft minder voorbereiding nodig. Je moet niet meer zoeken naar uw waterkoker om een tas thee te maken.

Hoe werkt het?

De Grohe Red of Red Duo maakt gebruik van een boiler systeem die het watertoevoer scheid van warm water en normaal water. Wanneer die is geïnstalleerd, moet je alleen maar op de knop duwen. Dit zorgt ervoor dat je heet water krijgt.

De kraan maakt gebruik van twee technologieën voor de veiligheid.
De eerste technologie is de “ChildLock”. Deze technologie zorgt er voor dat je kinderen veilig zijn en zich niet verbranden zonder toezicht.

De tweede technologie is de “CoolTouch”. Dit zal er voor zorgen dat het oppervlak niet warm wordt.

Grohe keukenkraan in jouw keuken

Grohe Red mono

De Grohe Red komt in verschillende materialen en kleuren. Het is een kraan die bij ieder zijn stijl past. Het heeft een zeer minimalistische look waardoor het ruimte bespaart. Het heeft een capaciteit van maximum 4 liter warm water. De boiler is energie-efficiëntieklasse A en heeft een vakantiemodus: Als je op reis bent, bespaart je op uw elektriciteit.

Grohe Red Duo

De Grohe Red Duo keukenkraan is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Het heeft 2 kraanknoppen in tegenstelling tot de Grohe Red mono. Hierbij heb je de “ChildLock” in handbereik. Dit model heeft een maximum capaciteit van 4 liter. Het heeft ook een energie-efficiëntieklasse A en een vakantiemodus.

De boiler

De boiler komt in 2 formaten. De eerste maat is de M formaat. Deze heeft een maximum capaciteit van 4 liter. De tweede maat is de L formaat. Deze heeft een maximum capaciteit van 7 liter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.