Villeroy en Boch Bad

Villeroy en Boch Bad

Reading Time: 2 minutes

Je kent hem wel: het Villeroy en Boch bad. Met de goed-gevestigde reputatie van dit eeuwenoude merk blinkt het uit in alle productcategorieën. Toch is een bad van dit merk extra bijzonder. En in dit artikel laten wij jou zien waarom.

Een Villeroy en Boch bad voor iedere smaak

Om te beginnen is het aanbod van baden zeer ruim. Door de vele verschillende eigenschappen van de baden in het assortiment, is er voor ieder wat wils. Een Villeroy en Boch bad kan op verschillende fronten variëren. De vorm bijvoorbeeld, kan rechthoekig, rond of ovaal zijn. Daarnaast zijn er verschillende soorten baden te onderscheiden, zoals vrijstaande baden, whirpool baden en speciale baden. De laatste hebben een speciale vorm die misschien wel een perfecte oplossing zijn in jouw badkamer! Tenslotte heeft het merk, naast het klassieke witte acryl, een zeer gevarieerd en origineel kleurenpalet. Zo kun je een zeer aparte look creëeren!

Gekleurd Villeroy en Boch bad
Villeroy en Boch baden hebben een zeer bijzonder kleurenpalet

Whirlpool baden

Een ander sterk punt van het merk zijn de Villeroy en Boch whirlpool baden. Villeroy en Boch beschikt over een breed aanbod aan baden die zijn uitgerust met een hydromassagesysteem. Verschillende technologieën zoals Airpool-, Hydropool- en Combipool-systemen stellen jou in staat om de kracht van de bubbels naar wens in te stellen.

Ook moet je weten dat deze systemen kunnen worden gecombineerd met een groot aantal verschillende soorten baden, waardoor je je badkamer nog meer naar jouw wensen kunt aanpassen!

Whirlpool bad van Villeroy en Boch
Whirlpool bad van Villeroy en Boch

Kwaliteit en innovatie

Villeroy en Boch staat bekend om zijn vermogen om te innoveren, waardoor het ware kwaliteitsproducten aan weet te bieden. Zo zorgt het Quaryl materiaal voor de mogelijkheid tot het aannemen van vele vormen, de sterkte van het bad, en een warm en zacht aanvoelend oppervlak. Daarnaast is het een antislip materiaal.

De kleuren van de baden zijn immers ontworpen om een lust voor het oog te zijn, onder andere dankzij hun matte afwerking. De Stone White tint is het meest populair omdat hij klassiek maar tijdloos is, maar ook voor andere bijzondere tinten shop je van dit merk.

Halfvrijstaand bad van Villeroy en Boch

Met de aankoop van een Villeroy en Boch bad zul je zeker niet een onjuiste keuze maken, want het merk doet er alles aan om een optimaal relax-moment te verzorgen. Laat jouw mening horen, door middel van een opmerking in comments!

Voor een Villeroy en Boch bad voor de beste prijs, shop je natuurlijk op onze website!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.