Gouden badkamer inspiratie

Gouden badkamer inspiratie

Reading Time: 3 minutes

Wanneer je een interieurwinkel binnenkomt, vallen de metellic woonaccessoires vaak gelijk op! Brons, goud en zilver zijn namelijk al een aantal jaren een trend met betrekking tot de keuken, slaapkamer en woonkamer. Het tovert deze ruimtes om tot de eye-catcher van het huis! Maar wil jij dat jouw droom badkamer luxe uitstraalt? Dan is het gebruiken van gouden badkamer meubelen ook de ideale optie voor jouw! Goud is een warme kleur, dat ervoor zorgt dat jouw badkamer gelijk gezellig en sfeervol aanvoelt.

Tips

Om jouw een beetje voor te bereiden op waar je op moet letten voordat jij je badkamer gaat vergieten in goud, hebben wij hieronder een paar tips voor jouw op een rijtje gezet.

  1. Goud is ideaal te combineren met opvallende accentkleuren zoals: pasteltinten en tevens ook de warmere kleuren: donkerrood, donkergroen en grijstinten.
  2. Ben je nog niet helemaal overtuigd of zo’n gouden look wel iets voor jouw is. Begin dan met kleine gouden accessoires. Mocht je er eenmaal aan gewend zijn, en bevalt de gouden uitstraling. Dan kun je het gouden concept verder uitbereiden en zou je een gouden douche, regendouche of bad kunnen aanschaffen.
  3. Houd balans! Als je te veel gouden producten gebruikt zou de ruimte als een museum kunnen gaan aanvoelen.

Kranen

Het aanbod van verschillende unieke kranen is onwijs uitgebreid. Er is zeeën aan keus! Een goude kraan is de manier om een warme en luxe uitstraling aan jouw badkamer te geven. Zelfs als je niet voor de traditionele en vintage ontworpen badkamer gaat, zijn deze kranen zeker de moeite waard! Hier zijn een twee kranen die je wellicht aanspreken!

Vintage Goud

Met zijn opvallende uitloop en eenvoudig te bedienen keramische hendels, combineert de Glastonbury serie uitstraling en functionaliteit. Deze mengkraan is gemaakt van messing met een vintage gouden afwerking en is voorzien van kwartslag hendels voor eenvoudige bediening. Tevens heb je met dit product 5 jaar fabrieksgarantie.

Ook de Heritage Hartlebury Mono wastafelmengkraan zorgt voor een elegante uitstraling met tevens toch ook een moderne twist. Met deze kraan is het Heritage gelukt om een wastafelmegkraan te ontwerpen waarbij stijl is gecombineerd met gebruiksgemak. Hierdoor passen onze kranen op elk bad of wastafel design, waardoor er ontelbare opties mogelijk zijn. De keuze in aan jouw! De kranen zijn in de meeste gevallen ook ontworpen om te werken op lage druk, hierdoor zijn dus geschikt voor alle sanitaire systemen. Naast kranen biedt Heritage ook producten als een regendouche en badrandkraan in dezelfde stijl!

Hopelijk heb je door dit artikel wat meer inspiratie op kunnen doen en ben jij hierdoor een stukje dichter bij jouw droom badkamer! Mocht je vragen hebben, laat vooral een reactie achter en wij beantwoorden deze graag voor je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.