Grohe Blue

Grohe Blue

Reading Time: 3 minutes

Enig idee wanneer jij voor de laatste keer écht lekker water proefde? Dat je een slok water nam en daarna alleen maar meer verlangde naar meer. Zoek niet verder! Dat is precies het gevoel dat je krijgt na je introductie met de GROHE Blue Home. Grohe Blue Home is een slim systeem dat het water uit de keukenkraan eenvoudig transformeert tot een geweldige dorstlessende beleving.

Grohe Blue Home

Waar vindt jij het meest verse water op de wereld? In de wolken? Uit een bron? Vanuit een fles? Of is het ergens anders? Wij denken dat het antwoord heel dichtbij is: Thuis! Bij Grohe noemen we het ongebotteld water. De nieuwe manier van water drinken.

Plat, Licht Bruisend of Bruisend: Maak zelf de keuze:

  • Geef jij de voorkeur aan fris, stilstaand water? Dan is er niets eenvoudiger dan Grohe Blue Home.
  • Heb je liever een koolzuurhoudend drankje maar niet te sterk? Dat kan met de medium optie!
  • Of levendig bruisend water met veel bubbels?

Perfect gekoeld: precies zoals jij het wilt.

Stel je de aangename sensatie van gekoeld water voor, fris en dorstlessend! Klaar voor gebruik in afwachting van een snelle en gemakkelijke druk op de knop en ook nog eens op precies de juiste temperatuur. Gekoeld water zo uit de kraan, hoe verfrissend is dat!

Duurzaam, effiecient en eenvoudig in gebruik: GROHE BLUE PROFESSIONAL

  • INSTALLATIE: Grohe Blue Home beschikt over een interne, gescheiden watertoevoer voor ongefilterd leidingwater en gefilterd drinkwater. Dat tot wel 150° wenkbaar is. Tevens ook verkrijgbaar met een uittrekbare mousseur (een onderdeel dat je kan toevoegen op uw kraan zodat het water zachter wordt).
  • PUSH BUTTON: Een knop met een verlichte LED ring om de gewenste hoeveelheid koolzuurgas te kunnen bepalen. De beschikbare opties: plat, medium of bruisend.
  • COOLER: voor gekoeld en bruisend water met geïntegreerd display en een WiFi aansluiting.
  • FILTER: Een filter met hoge prestaties dat verkrijgbaar is in verschillende uitvoeringen en capaciteiten.
  • CO2 Fles: Met een inhoud voor maximaal 350 L bruisend water. De Fles is verkrijgbaar in de volgende maten: 425 g (60 l) of 2 kg (350 l).

Het Filter

Filter

Samen met Europa’s vooraanstaande waterfilterleverancier BWT hebben we een oplossing ontwikkeld die een uniek, fris drinkgenot biedt. De krachtige filters reinigen het water in tot wel vijf filterfasen. Zelfs de kleinste, ongewenste deeltjes worden uit het leidingwater verwijderd. Alle belangrijke, gezondheid verbeterende mineralen die ook voor een natuurlijke smaak zorgen, blijven behouden.

Grohe Kokend Water Kraan

Ben jij een grote fan van thee en andere warme dranken? Dan hebben wij de ideale kraan voor jouw! Deze GROHE Red Duo blender is een compleet systeem met kraan en instant boiler. Dit filter kan tot 5,5 liter water van 100° C graden opslaan. Het systeem heeft een drievoudige bescherming, zodat niemand gewond raakt bij het gebruik ervan zoals; uw kinderen.

De kokend water kraan wordt geleverd met een stand-by modus zodat jij geld bespaart als je niet thuis bent. De hoge uitloop maakt het mogelijk om grote potten in een handomdraai te vullen met kokend water en de uitloop kan tot 150° gedraaid worden voor maximaal comfort.

Ondertussen zijn we alweer aan het einde gekomen van dit artikel. Mocht je nog vragen hebben over Grohe Blue, laat dan vooral een reactie achter, wij beantworden deze graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.