Welk bubbelbad moet je kiezen ?

Welk bubbelbad moet je kiezen ?

Reading Time: 4 minutes

Het bubbelbad bevat technologie bestaande uit warme en koude hydrojets en luchtjets om je een complete lichaamsmassage te geven. Verschillende merken bieden dit product aan, waaronder Villeroy & Boch, Allibert, Riho en Duravit. Ze bieden een ruime keuze aan projectiesystemen, stijlen en vormen, maar ook kwaliteit. Dus, welk bubbelbad moet je kiezen uit al deze technologische juweeltjes voor je welzijn ?

Daarom hebben we een niet-uitputtende selectie samengesteld om je een goed overzicht te geven van het landschap van whirlpoolbaden. Neem een kijkje !

Kies de elegante, hightech badkuip van Villeroy & Boch

UCC180SQE7A1V01 Villeroy en Boch Whirlpool Ovaal Squaro Edge 12

In feite is dit model ontworpen om lang mee te gaan, dankzij het tijdloze uiterlijk en de kwaliteit van het ontwerp.

Het harmonieuze, elegante design van het rechthoekige Villeroy en Boch Whirlpool Ovaal Squaro Edge 12 wordt gecombineerd met een robuuste constructie. Door te kiezen voor een vorm die zowel vertrouwd als innovatief is, heeft Villeroy et Boch de perfecte samensmelting van technologie en design in een whirlpoolbad gevonden.

Er is vast iets dat bij je past met het Villeroy & Boch bubbelbad.

Neem een kijkje op de productpagina om met de instellingen te spelen en het systeem te vinden waar je van droomt. Zodra je je keuze hebt gemaakt, kun je gebruikmaken van de futuristische afstandsbediening om alle beschikbare instellingen optimaal te benutten.

Adopteer dit gezellige en charmante hoekje van Allibert

Allibert Bubbelbad Hoek LUCINA + Wit 1400 x 1400 x 530-533 mm 198917

De Allibert Bubbelbad Hoek LUCINA + is perfect om te ontspannen en heeft een verfrissend design dat charme toevoegt aan je badkamer.

Dit discrete model past gemakkelijk in je kamer en inrichting, zodat je het naar eigen inzicht kunt inrichten. Dus laat je creativiteit de vrije loop en geef het de stijl die bij je past !

Met zijn betaalbare prijs inclusief schort zal dit bubbelbad een geweldige aanvulling zijn op je badkamer.

Zou jij dit bubbelbad kiezen ?

Zet je zinnen op dit minimalistische eiland van Duravit

760453800AS0000 Duravit Whirlpool Rechthoekig Happy D.2 Plus Wit System Air

Met zijn trendy industriële stijl zal het Duravit Whirlpool Rechthoekig Happy D.2 Plus System Air je interieur verfraaien. Als middelpunt van elke badkamer zal dit eiland met zijn matte grafietkleur je verlangen naar minimalisme versterken.

Het Duravit Air systeem op dit model heeft 12 vlakke jets geïntegreerd in de bodem van het bad. Bovendien kunnen geluidsmodules en gekleurde LED-verlichting je ervaring verbeteren.

Als dit model je bevalt, vind je op onze site een witte versie van dit bubbelbad in een nog verfijndere uitvoering.

Kies voor de magische ervaring van dit bubbelbad van Riho

B035003005 Riho Bubbelbad Hoek Kansas Air Rechts Versie

Het comfort van de spa thuisbrengen is nu mogelijk met de Riho Bubbelbad Hoek Kansas Flow. Luxe is binnen handbereik met de Riho afstandsbediening.

Dit technologische juweeltje is uitgerust met het RIHOpool Bliss systeem, waarmee je alle functies kunt bedienen. Dit omvat 16 standaard luchtjets met 5 verschillende intensiteitsstanden, evenals 16 goed verspreide hydrojets. Optioneel kunnen LED-gekleurd geluid voor chromotherapie en verlichtingsmodules je ervaring met het Air-systeem verbeteren.

Riho houdt tot in het kleinste detail rekening met je comfort, zelfs als het gaat om onderhoud: restwater wordt automatisch afgevoerd en de vloerjets worden watervrij geblazen. Je hoeft dus alleen nog maar te genieten van een ontspannend bad.

Er zijn verschillende systemen beschikbaar voor dit model. Je vindt zeker het systeem dat het beste bij je past.

Zo sluiten we dit artikel af, waarvan we hopen dat het je zal helpen bij je keuze voor een whirlpoolbad. Aarzel niet om een kijkje te nemen op onze blog, waar u een schat aan artikelen over dit onderwerp vindt ! Welk bubbelbad zou jij kiezen ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.