Alles wat je moet weten over Kinedo Kinemagic!

Alles wat je moet weten over Kinedo Kinemagic!

Reading Time: 2 minutes

Ben jij op dit moment bezig met het bouwen of verbouwen van je badkamer. Dan ben je al te weten gekomen dat er heel veel keuze is in de badkamerindustrie. Gelukkig zijn er artikels zoals deze die je zullen helpen bij het maken van je keuze. In dit artikel zal je alles te weten komen over de Kinedo Kinemagic.

Kinedo

Dit is een badkamermerk dat bekend staat om zijn doucheproducten en badproducten. Toch zijn ze vooral bekend om de bad en douche combinatie. Het is een Frans merk dat al meer dan 50 jaar alleen maar garant staat voor kwaliteitsproducten. Met verschillende series, zoals de Kinedo Duo. Het is de perfecte combinatie tussen een bad en douche.

Bad of douche

Wanneer u een badkamer installeert of renoveert. Dan maak je een keuze tussen een bad of een douche. Allemaal keuzes die afhangen van hoeveel ruimte je hebt en of je duurzaam wilt zijn? En wat voor u het makkelijkst is. Kunt u geen keuze maken dan heeft Kinedo daar de oplossing voor. Kinedo DUO. Dit is een combinatie van een Kinedo bad en een Kinedo douchecabine. Het is gemakkelijk bereikbaar via de deur.

Welke Kinedo Kinemagic is voor mij?

de Kinemagic, zorgen ze ervoor dat mensen die niet zo gemakkelijk mobiel zijn of die vaak onhandig zijn, veilig kunnen douchen. Deze douche is voorzien van een lage douchebak en afgewerkt met een antislip laag. Dit maakt het douchen nog veiliger. Tot slot is er een anti-kalklaag toegevoegd voor langdurig gebruik en bescherming.

Kinedo Douchecabine Kinemagic Design

Deze Kinemagic is een iets kleinere versie dan de anderen in deze serie. Ondanks dat het een kleinere douche is, is hij toch perfect voor gezinnen.Deze douchebak kan in de hoek van de badkamer geplaatst worden. Deze douche is voorzien van draaideuren voor optimaal gebruik.

Kinedo Douchecabine Kinemagic Royal+

Zoals u kunt zien, is dit een grotere versie dan die hierboven. Deze douche is gemaakt voor de grote badkamers en voor gezinnen. Deze douchebak is uitgerust met een schuifdeur. Deze kinemagic is de Royal+ editie. Dit betekent dat Kinedo heeft gekozen voor extra veiligheid en comfort. Deze douche wordt geleverd met een uitklapbare zitting. Voor mensen die het moeilijker vinden om lang te staan, kunnen even uitrusten met

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.