NU MET 14 DAGEN BEDENKTIJD!
EMAIL: [email protected] - TEL: +31 85 8885 798
GRATIS LEVERING VANAF €1500

Zakelijke Informatie


 

Wij stellen u onze juridische opmerkingen voor, die bedoeld zijn om de transparantie van de website van Superbath te verzekeren en de internetgebruikers te informeren over de identiteit van de eigenaar van de site. Ze dienen ook om de gebruiksvoorwaarden van de website en het gebruik van de persoonlijke gegevens van de bezoeker te verduidelijken.

 


Identiteit


 

De website www.superbath.nl (SuperBath.nl) wordt beheerd door het bedrijf iSi GmbH, een besloten vennootschap naar Duits recht met een kapitaal van € 25.000. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd te Landwehrstrasse 14, 64293 Darmstadt, Duitsland en is geregistreerd in het handels- en vennootschapsregister te Darmstadt onder het nummer HRB 95137.

Wettelijke vertegenwoordiger: Dr. Helen Wagner Europees btw-nummer: DE 263280815

 


Contact


 

Onze klantenservice is bereikbaar per e-mail op [email protected] of per telefoon op +31 85 8885 798 van maandag tot donderdag van 8:30 tot 18:00 en vrijdag tot 15 uur. 

 


Bank Informatie


 

Naam van de begunstigde:

ISI GmbH Referentie: Jouw ordernummer

IBAN: BE34 9670 2401 0290

BIC: TRWIBEB1XXX

 


Hosting


 

AIXPRO GmbH Brüsseler Ring 51
52074 Aachen
Germany

 


Intellectueel eigendom


 

De website is een auteursrechtelijk beschermd werk. De inhoud, waaronder inbegrepen teksten, illustraties, foto's en presentaties worden streng gecontroleerd door het auteursrecht en intellectueel eigendom. Hetzelfde geldt voor de database van de website. Het bedrijf iSi GmbH verleent jou een beperkte, niet-exclusieve, herroepbare licentie, zonder het recht op sublicentie van de inhoud van deze website, voor toegang, navigatie en het gebruik met betrekking tot de website. Deze licentie geeft je geen ander recht, in het bijzonder het commercieel gebruik van deze inhoud.

 


Merken


 

Bedrijfsnamen, merken en onderscheidende tekens met betrekking tot producten op de website www.superbath.nl worden beschermd door Nederlands en internationaal recht. Gehele of gedeeltelijke reproductie, opname of weergave van deze elementen zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming is verboden.

 


Persoonlijke Gegevens


 

Informatie met betrekking tot de inzameling, de verwerking en het gebruik van jouw persoonlijke data is te vinden in onze Privacy Beleid.

 


Beperking van de Aansprakelijkheid


 

Wij doen ons best om de juistheid van de informatie op deze site te garanderen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud van de website op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen en bij te werken. Iedere bezoeker van de site kan zich van de juistheid van de informatie vergewissen door contact op te nemen met ons via [email protected].

Wij zijn niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor kennelijke prijs- en/of typefouten.

 


Betaling per creditcard


 

Ayden 

Simon Carmiffelstraat 5-60

1011 DJ Amsterdam

The Netherlands
E-Mail: [email protected]