+200.000 PRODUCTEN TEGEN DE LAAGSTE PRIJS. OOK IN BELGIË!
EMAIL: SERVICE@SUPERBATH.NL - TEL: 85 8885 798
PAKKETTEN GRATIS BEZORGD VANAF €150 & GRATIS RETOURNEREN!

Zakelijke informatie

Identiteit

De website www.superbath.nl (SuperBath.nl) wordt beheerd door het bedrijf iSi GmbH, een besloten vennootschap naar Duits recht met een kapitaal van € 25.000. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd te Landwehrstrasse 14, 64293 Darmstadt, Duitsland en is geregistreerd in het handels- en vennootschapsregister te Darmstadt onder het nummer HRB 95137.

Wettelijke vertegenwoordiger: Dr. Helen Wagner

Europees btw-nummer: DE 263280815

 

Contact

Onze klantenservice is bereikbaar per e-mail op service@superbath.nl of per telefoon op +31 85 8885 798 van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 18:00.

 

Bank informatie

Naam van de begunstigde: ISI GmbH
Referentie: Jouw ordernummer
IBAN: DE39 5089 0000 0057 0127 06
BIC: GENODEF1VBD

 

Intellectueel eigendom

De website is een auteursrechtelijk beschermd werk. De inhoud, waaronder inbegrepen teksten, illustraties, foto's en presentaties worden streng gecontroleerd door het auteursrecht en intellectueel eigendom. Hetzelfde geldt voor de database van de website. Het bedrijf iSi GmbH verleent jou een beperkte, niet-exclusieve, herroepbare licentie, zonder het recht op sublicentie van de inhoud van deze website, voor toegang, navigatie en het gebruik met betrekking tot de website. Deze licentie geeft je geen ander recht, in het bijzonder het commercieel gebruik van deze inhoud.

 

Merken

Bedrijfsnamen, merken en onderscheidende tekens met betrekking tot producten op de website www.superbath.nl worden beschermd door Nederlands en internationaal recht. Gehele of gedeeltelijke reproductie, opname of weergave van deze elementen zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming is verboden.

 

Persoonlijke gegevens

Informatie met betrekking tot de inzameling, de verwerking en het gebruik van jouw persoonlijke data is te vinden in onze algemene voorwaarden.

 

Beperking van de aansprakelijkheid

Wij doen ons best om de juistheid van de informatie op deze site te garanderen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud van de website op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen en bij te werken. Iedere bezoeker van de site kan zich van de juistheid van de informatie vergewissen door contact op te nemen met ons via service@superbath.nl

Wij zijn niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor kennelijke prijs- en/of typefouten.