NU MET 14 DAGEN BEDENKTIJD!
EMAIL: [email protected] - TEL: +31 85 8885 798 | Momenteel is de telefoon alleen beschikbaar in het engels
GRATIS LEVERING VANAF €1500

Retourneren


Je wilt je product retourneren omdat de kleur niet past bij je badkamer? Geen probleem! Je wilt je bestelling annuleren omdat je van gedachte bent veranderd? Natuurlijk kan dat! Wanneer je zonder voorafgaande melding iets wenst te retourneren, zijn de directe kosten voor jouw eigen rekening. Wanneer je grote items wenst te retourneren, kan je een afhaalafspraak bij ons inplannen. De kosten hiervan komen voor jouw rekening". Neem hier een kijkje hoe het werkt:

 

 


Algemene informatie


 

• U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Na het melden van de retour, heeft u 14 dagen op het artikel terug te sturen. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, dan moet u ons via een ondubbelzinning verklaring (bijvoorbeeld)op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.
•Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat u aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd.
•Het is mogelijk om een item te wisselen door het verkeerde item te retourneren en het gewenste item te bestellen (er kunnen verzendkosten van toepassing zijn).
Retourbeleid: Het/de artikel(en) moet(en) verpakt zijn in een zo origineel mogelijke verpakking of een onbeschadigde verpakking. Het/de artikel(en) moet(en) ongebruikt zijn, niet geïnstalleerd zijn en nog alle reserveonderdelen bevatten. Als een of meer dan één van die criteria is niet voldaan, een volledige terugbetaling kan niet worden gegarandeerd.
• Als u niet wenst om onze retourdienst te gebruiken, is het ook mogelijk om het artikel (en) op eigen manier terug te sturen. De kosten zijn dan bij uw eigen bijdrage. 
Om het werk in ons magazijn te vergemakkelijken, informeer dan onze klantenservice die u deed en stuurde ons het trackingnummer van de zending. Hier is het adres dat u op het etiket moet aangeven:  

iSi GmbH
Return Inspecting Team
Lorscherstraße 18
68642 Bürstadt 
Germany  

• Houd er rekening mee dat de afzender is altijd verantwoordelijk voor de zending, het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat het item goed verpakt is. Zodat het niet beschadigd aankomt in ons magazijn. In het geval van een beschadigde rendement kunnen we geen volledige restitutie garanderen. 

• U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

 


Kleine items - Pakketjes


 

1. Contacteer onze klantenservice via e-mail: [email protected], zorg ervoor dat u een aantal afbeeldingen heeft van zowel het product als indien redelijkserwijs mogelijk de onbeschadigde of zo oorspronkelijke verpakking.

2. Zodra we het artikel hebben ontvangen, controleert ons logistiek team de staat van zowel het artikel als de verpakking. Als je retourzending voldoet aan ons retourbeleid; dan betalen wij het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat u aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd. Wij zullen de terugbetaling verrichten op dezelfde wijze (voor zover technisch mogelijk) als bij de aankoop. Bij het retourneren van een artikel zijn er retourkosten aan verbonden. Retourzendingen kunnen worden gedaan bij onze leveringspartners. Voor kleine pakketten is dit 9,99 euro.Voor grotere pakketten ligt de prijs tussen 50 en 200 euro. Deze prijs is afhankelijk van de grootte, het gewicht, enz.  

3. Als het team de retourzending accepteert, ontvangt u een retourlabel per e-mail met enkele instructies over hoe verder te gaan.

4. Plaats het etiket niet op de originele verpakking. De afzender is verantwoordelijk voor de retourzending, dus zorg ervoor dat het artikel goed is verpakt. 

5. U kunt het pakket dan afgeven bij de DPD verzamel punt van jouw keuze.

6. Zodra we het artikel hebben ontvangen, controleert ons logistiek team de staat van zowel het artikel als de verpakking. Als je retourzending voldoet aan ons retourbeleid; dan betalen wij het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat u aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd. Wij zullen de terugbetaling verrichten op dezelfde wijze (voor zover technisch mogelijk) als bij de aankoop.

 


Grote items - Pallet


 

1.Neem contact op met onze klantenservice via [email protected] om de voorwaarden en kosten van de retourzending te weten. 

2. Je wordt op de hoogte gebracht van de betalingsvoorwaarden om de ophaling van de pallet te organseren. Bij het retourneren van een artikel zijn er retourkosten aan verbonden. Retourzendingen kunnen worden gedaan bij onze leveringspartners. Bij een pallet is dit afhankelijk van het gewicht en af te halen bij een van onze partners.  

3. Zodra de betaling is ontvangen, zal de transporteur je contacteren om een plaats en datum voor ophaling af te spreken. 

4. Je krijgt het bedrag van de bestelling binnen 7 tot 14 dagen teruggestort (excl. de retourkosten) als de artikelen zich in de staat bevinden die in onze retourneringsrichtlijnen is aangegeven. Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat u aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd.