+200.000 PRODUCTEN TEGEN DE LAAGSTE PRIJS. OOK IN BELGIË!
EMAIL: SERVICE@SUPERBATH.NL - TEL: 85 8885 798
PAKKETTEN GRATIS BEZORGD VANAF €150 & GRATIS RETOURNEREN!

RETOURNEREN

  

Wil je een product retourneren omdat de kleur niet overeenkomt met je badkamer? Geen probleem! Wil je de bestelling annuleren omdat je van gedachten bent veranderd? Dat kan!

Neem een kijkje naar het retourproces:

 

Returns

 

 

Kleine items

  1. Neem contact op met onze klantenservice via email: service@superbath.nl.
  2. De klantenservice zal een retourlabel sturen via de mail met instructries.
  3. Je kunt vervolgens het pakket afleveren bij een postkantoor naar keuze.
  4. Na de inspectie, zul je binnen 5 tot 10 werkdagen het aankoopbedrag teruggestort krijgen op je rekening als de items aangekomen zijn in de vereiste conditie voor de retour.

Grote items

  1. Neem contact op met onze klantenservice via email: service@superbath.nl
  2. Onze klantenservice zullen je onze betalingsgegevens doorsturen het retourneren te realiseren.
  3. Als de betaling is goedgekeurd, ontvang je een telefoontje van de koerier die de afhaaldatum en tijd bevestigd.
  4. Als de goederen zijn ontvangen in ons retour centrum, zal ons team de items inspecteren en goedkeuren als de items in perfecte conditie zijn (Neem een kijkje naar de retourneer voorwaarden hieronder).

 

Goed om te weten over retourneringen en annuleringen!:

• Ruilen van items is mogelijk door het gekochte item te retourneren en een nieuwe bestelling te plaatsen.
• Houd rekening met de retourneer voorwaarden. Een item moet i) verpakt zijn in de originele verpakking (voor zover redelijkerwijs mogelijk) ii) niet geïnstalleerd/gebruikt zijn iii) En compleet zijn, inclusief reserveonderdelen. Indien niet aan deze voorwaarden is voldaan behoudt SuperBath.nl zich het recht voor om de hierdoor onstane waardevermindering te verrekenen met het terug te storten bedrag.
• Pakket retours zijn gratis als je het retourlabel gebruikt.
• De retour kosten van pallets hangen af van je adres en het gewicht van het product. Vraag de klantenservice voor een inschatting. 
• Mochten er beschadigingen opgetreden zijn tijdens het transport dan dient u dit te melden binnen 3 dagen, dan helpen we u graag verder. Dit geldt ook voor missende producten of onderdelen.

 

Bestelling retourneren

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van reden de overeenkomst te herroepen.
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij, of een door jouw aangewezen derde die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of naar service@superbath.nl) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. je kunt hiervoor gebruikmaken van het Modelformulier voor herroeping SuperBath.nl, maar bent hiertoe niet verplicht.
Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.Gevolgen van de herroeping

Als je de overeenkomst herroept, ontvangt je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van jou keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) direct en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jou beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen je voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of als je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden.

Je dient de goederen direct, in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van pallet goederen komen voor jouw rekening.

Ons retouradres
Isi GmbH
Retour Inspectie Dienst
Landwehrstrasse 14
64293 Darmstadt
Duitsland

 

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.