+200.000 PRODUCTEN TEGEN DE LAAGSTE PRIJS. OOK IN BELGIË!
EMAIL: SERVICE@SUPERBATH.NL - TEL: 85 8885 798
PAKKETTEN GRATIS BEZORGD VANAF €150 & GRATIS RETOURNEREN!

BETALING

 

100% veilig betalen

ssl33Q9x4aQY8Ecr

Door de SSL (Secure Socket layer) encryptie technologie, zijn alle data transacties op SuperBath volledige veilig. U kunt makkelijk controleren of een website deze technologie gebruikt door te kijken naar het web adres. Als het web adres begin met https:// met de “s” voor “secure” (veilig). Met Heidelpay, onze partner voor kaart betalingen (creditkaart, Mastercard, of Visa), zijn online betalingen 100% veilig! Heidelpay codeert je betrouwbare bank gegevens waardoor ze niet op onze server blijven. Als u ervoor kiest om met kaart te betalen, zal het aankoopbedrag binnen 5 dagen worden afgeschreven.

 

Meerdere betalingsmethodes

Om het makkelijker te maken voor je, kun je bij SuperBath verschillende betalingsmethodes gebruiken:

iDEAL

Ideal maakt betalen eenvoudig en veilig. Met Ideal kun je via je eigen bank betalen.

paypalOUsAYaG1efVmJ

Je kunt er ook voor kiezen om met PayPal te betalen. Dit is makkelijk en veilig! PayPal is een online betalingsservice die wordt gebruikt bij miljoenen mensen over de hele wereld en wordt beschouwd als een zeer veilige manier van betalen. Met PayPal kunt u betalen met creditkaart, Mastercard, visa etc. Met PayPal Express kunt je direct betalen zonder een account aan te hoeven maken!

american-exoress

Vertrouwen en veiligheid dankzij American Express. Deze betaalmethode is aantrekkelijk voor wereldreizigers omdat je binnen 48 uren het geld kunt overmaken en je kunt betalen met elke valuta. 

visaK4aR7YzA5euoU

Overal waar je wilt zijn... dankzij Visa. Visa is een online betalingsmethode die je overal kunt gebruiken.

mastercardz5SbYnFnV8MFw

Mastercard is een betalingmethode die bekend staat om zijn veiligheid. Het plaatsen van een bestelling wordt makkelijk gemaakt met het gebruik van een Mastercard. 

bank-transfer

Voor onze klanten die de voorkeur geven aan een bankoverboeking bieden we ook deze mogelijkheid aan. Gebruik hiervoor de volgende bankgegevens. Begunstigde: isi GmbH ; IBAN: DE39 5089 0000 0057 0127 06 en onze BIC: GENODEF1VBD. Vermeld als kenmerk je ordernummer. Wanneer je betaling door ons bevestigd is zal je order direct worden verwerkt.

banckcontact

Voor de high-tech liefhebbers hebben we nu een samenwerking met Bancontact. Bancontact maakt het mogelijk om eenvoudig met je mobiel te betalen