NU MET 14 DAGEN BEDENKTIJD!
EMAIL: [email protected] - TEL: +31 85 8885 798 | Mometeel isde telefoon aleen beschikbaar in het engels
GRATIS LEVERING VANAF €1500

 

Door de SSL (Secure Socket layer) encryptie technologie, zijn alle data transacties op SuperBath.nl volledig veilig. Je kunt makkelijk controleren of een website deze technologie gebruikt door te kijken naar het web adres. Dit is het geval wanneer een web adres begint met "https://" waar de "s" voor “secure” (veilig) staat. Met Ayden, onze partner voor kaart betalingen (creditkaart, Mastercard, of Visa), zijn online betalingen 100% veilig! Ayden codeert je betrouwbare bank gegevens waardoor ze niet op onze server blijven.


Meerdere betalingsmethodes


 

Om het makkelijker te maken voor je, kun je bij SuperBath.nl verschillende betalingsmethodes gebruiken:

 

Voor onze klanten die de voorkeur geven aan een bankoverboeking bieden we ook deze mogelijkheid aan. Gebruik hiervoor de volgende bankgegevens. Begunstigde: isi GmbH ; IBAN: BE34 9670 2401 0290 en onze BIC: TRWIBEB1XXX. Vermeld als kenmerk je ordernummer. Wanneer je betaling door ons bevestigd is zal je order direct worden verwerkt.

Maestro is een uiterst veilige manier om betalingen te doen met je bestaande bankfondsen.

Mastercard is een betalingmethode die bekend staat om zijn veiligheid. Het plaatsen van een bestelling wordt makkelijk gemaakt met het gebruik van een Mastercard.

Overal waar je wilt zijn... dankzij Visa. Visa is een online betalingsmethode die je overal kunt gebruiken.

Ideal maakt betalen eenvoudig en veilig. Met Ideal kun je via je eigen bank betalen.

Voor de high-tech liefhebbers hebben we nu een samenwerking met Bancontact. Bancontact maakt het mogelijk om eenvoudig met je mobiel te betalen.

 

Je kunt er ook voor kiezen om met Paypal te betalen. Dit is makkelijk en veilig! PayPal is een online betalingsservice die wordt gebruikt door miljoenen mensen over de hele wereld en wordt beschouwd als een zeer veilige manier van betalen. Met PayPal kan je betalen met creditkaart, Mastercard, visa etc. Met PayPal Express kan je direct betalen zonder een account aan te hoeven maken!

Google Play is een mobiele dienst waarmee gebruikers producten en diensten kunnen kopen met een Android-telefoon met een NFC-chip. U kunt Google Pay ook gebruiken met een tablet of horloge. Dit online betaalsysteem en digitale portemonnee is een handige oplossing voor klanten in de digitale wereld.

Apple Pay is een efficiënte betaaloplossing. Het is een zeer handige elektronische portemonnee voor online betalingen. Net als PayPal kunt u er uw aankopen mee betalen zonder dat u uw bankgegevens hoeft in te voeren.

 

Later betalen, dat is makkelijk met Klarna. Met de Klarna applicatie heeft u 3 manieren om veilig te betalen!


Met Klarna kan u direct betalen met Klarna Pay Now! Houdt u er rekening mee dat voor deze betaalmethode 1,35% van het totaalbedrag van uw bestelling extra in rekening wordt gebracht.

U kan ook binnen de 30 dagen betalen via Klarna Pay Later! Houdt u er rekening mee dat voor deze betaalmethode 2,6% van het totaalbedrag van uw bestelling extra in rekening wordt gebracht.

Tot slot, kan je de aankoop in 3 gelijke delen betalen via Klarna Pay Over Time!. Voor deze betaalmethode worden geen extra kosten in rekening gebracht.