MEER DAN 50.000 PRODUCTEN BESCHIKBAAR!
EMAIL: SERVICE@SUPERBATH.NL - TEL: 85 8885 798
LAAGSTE PRIJZEN!

Super Simple. Super Value...SuperBath!

 

Super Simple.

Bij SuperBath houden we van lekker simpel. Het uitkiezen van een nieuwe badkamer en er voor zorgen dat alles bij elkaar past is al moeilijk genoeg. Dat willen wij niet moeilijker maken. Daarom zorgen wij dat wij alle kennis in huis hebben zodat we jou daarbij kunnen helpen. Ook willen we het gebruik van onze site zo simpel houden want je wilt natuurlijk snel aan de slag met je nieuwe badkamer. Daar zorgen wij voor! We vragen niet om onnodige informatie en zorgen er altijd voor dat onze productomschrijvingen simpel en informatief zijn. Bij SuperBath.nl begrijpen we niet alleen onze klanten, maar ook onze producten. We weten waar we het over hebben dus neem gerust contact met ons op door te bellen of eventjes te mailen als je nog een vraagje hebt.

 

“..je wilt natuurlijk snel aan de slag met je nieuwe badkamer. Daar zorgen wij voor!”

 

Super Value.

Heb jij je ook wel eens afgevraagd waarom het renoveren van je badkamer altijd zo duur is? Wij wel en we vonden dat het anders moest! Onze ervaring laat zien dat onze klanten het daar mee eens zijn. We zijn in 2012 begonnen in Frankrijk met het aanbieden van een paar honderd producten van bekende merken tegen zeer zeer lage prijzen. Inmiddels verkopen we +50.000 producten in Frankrijk, Groot Brittannië en Nederland.

Waarom is je badkamer renoveren op de traditionele manier zo duur? Dat komt namelijk omdat iedere tussenpersoon (fabrikant, groothandel, showroom en loodgieter) er een marge bovenop gooit en omdat dit allemaal lokaal op kleine schaal gedaan wordt. Bij SuperBath.nl koop je direct van de fabrikant en dankzij onze Europese aanwezigheid kunnen we internationaal de beste prijs vinden én gebruik maken van bulkkortingen. Wij kopen onze producten direct van de fabrikant en verkopen daarom onze producten voor eerlijke en lage prijzen. 

 

 “Bij SuperBath.nl koop je direct van de fabrikant en dankzij onze Europese aanwezigheid kunnen we internationaal de beste prijs vinden én gebruik maken van bulkkortingen.”

 

...SuperBath!

SuperBath.nl maakt onderdeel uit van de Duitse retailgroep iSi GmbH, gevestigd in Duitsland. Ons hoofdkantoor en ons magazijn is daar ook gevestigd. Mede daardoor kunnen we uitstekend contact onderhouden met grote Duitse fabrikanten zoals Grohe, Hansgrohe en Duravit.