+175.000 PRODUCTEN TEGEN DE LAAGSTE PRIJS. OOK IN BELGIË!
EMAIL: SERVICE@SUPERBATH.NL - TEL: 85 8885 798
PAKKETTEN GRATIS BEZORGD VANAF €150 & GRATIS RETOURNEREN!

Super Simple. Super Value...SuperBath!

 

Super Simple.

Bij SuperBath houden we van lekker simpel. Het uitkiezen van een nieuwe badkamer en er voor zorgen dat alles bij elkaar past is al moeilijk genoeg. Dat willen wij niet moeilijker maken. Daarom zorgen wij dat wij alle kennis in huis hebben zodat we jou daarbij kunnen helpen. Ook willen we het gebruik van onze site zo simpel houden want je wilt natuurlijk snel aan de slag met je nieuwe badkamer. Daar zorgen wij voor! We vragen niet om onnodige informatie en zorgen er altijd voor dat onze productomschrijvingen simpel en informatief zijn. Bij SuperBath.nl begrijpen we niet alleen onze klanten, maar ook onze producten. We weten waar we het over hebben dus neem gerust contact met ons op door te bellen of eventjes te mailen als je nog een vraagje hebt.

 

“..je wilt natuurlijk snel aan de slag met je nieuwe badkamer. Daar zorgen wij voor!”

 

Super Value.

Heb jij je ook wel eens afgevraagd waarom het renoveren van je badkamer altijd zo duur is? Wij wel en we vonden dat het anders moest! Onze ervaring laat zien dat onze klanten het daar mee eens zijn. We zijn in 2012 begonnen in Frankrijk met het aanbieden van een paar honderd producten van bekende merken tegen zeer zeer lage prijzen. Inmiddels verkopen we +100.000 producten in Frankrijk, Groot Brittannië, Nederland en Italië.

Waarom is je badkamer renoveren op de traditionele manier zo duur? Dat komt namelijk omdat iedere tussenpersoon (fabrikant, groothandel, showroom en loodgieter) er een marge bovenop gooit en omdat dit allemaal lokaal op kleine schaal gedaan wordt. Bij SuperBath.nl koop je direct van de fabrikant en dankzij onze Europese aanwezigheid kunnen we internationaal de beste prijs vinden én gebruik maken van bulkkortingen. Wij kopen onze producten direct van de fabrikant en verkopen daarom onze producten voor eerlijke en lage prijzen. 

 

 “Bij SuperBath.nl koop je direct van de fabrikant en dankzij onze Europese aanwezigheid kunnen we internationaal de beste prijs vinden én gebruik maken van bulkkortingen.”

 

...SuperBath!

SuperBath.nl maakt deel uit van de retailgroep iSi GmbH, gevestigd in Duitsland. Ons hoofdkantoor en magazijn zijn daar ook gevestigd. Hierdoor kunnen we nauwe contacten onderhouden met Duitse kwaliteitsmerken zoals Grohe, Hansgrohe en Duravit. Onze waardepropositie om dingen super simpel te houden, en tegelijkertijd super value aan te bieden in de badkamer- en keukenmarkt viel in goede aard bij veel van onze klanten al vanaf het allereerste moment dat we SuperBath.co.uk in 2015 lanceerden. Sindsdien zijn we uitgebreid naar andere landen in Europa om de SuperBath-ervaring naar steeds meer klanten te brengen. Sinds 2017 zijn we actief in Nederland met SuperBath.nl en in 2018 hebben we onze website in Italië gelanceerd met SuperBath.it. We kijken er naar uit om simpelweg superwaarde aan elke badkamer- en keukenrenovatie toe te voegen. Is er iets dat we nog kunnen verbeteren? Laat het ons weten. Onze klanten helpen ons de "Super" in SuperBath te plaatsen!