Alles wat je moet weten over Kinedo Duo!

Alles wat je moet weten over Kinedo Duo!

Reading Time: 2 minutes

Heeft u een douche en een bad nodig. Dan is de Kinedo Duo iets voor u! Met het beste van beide producten in uw badkamer. Daardoor hoeft u niet meer te twijfelen over wat u wilt doen. U profiteert van de waterbesparing van de douche en het ontspannen liggen van een bad. Maar u zult zich nu afvragen wie of wat is Kinedo en wat kost het? Lees dan snel verder om hier een antwoord op te krijgen.

Kinedo

Sinds 1968 is Kinedo een badkamermerk en ze hebben naam gemaakt. Het is een Frans familiebedrijf dat was begonnen met het maken van boten en tanks. Daarbij zijn ze begonnen met het maken van douchecabines en toiletten. We zijn nu meer dan 50 jaar verder en hun catalogus is helemaal uitgebreid van douches tot bubbelbaden. Alles om uw ontspannende tijd in de badkamer te optimaliseren! Lees meer over “Kinedo” in deze blog post.

Bad douche combinatie

Heeft u wel eens een moment gehad dat u in bad zat en eigenlijk even snel wilde douchen zonder lang te bukken. Of omgekeerd dat u graag wilt ontspannen in warm water in plaats van lang te staan. Dan is de bad-douche combinatie iets voor u! Het brengt niet alleen twee werelden mooi samen, het bespaart ook ruimte. Door een bad en douche te combineren, heb je ruimte nodig voor alleen een bad. Handig voor kamers die voor beide geen ruimte hebben.

Kinedo Duo

Kinedo denkt aan alles. Zij brengen deze twee werelden samen voor ruimtebesparing en gebruiksgemak. Door een bad en douche te combineren, ofwel de Kinedo Duo. Zoals u op onderstaande afbeelding kunt zien, is de deur geïntegreerd in het bad.Op die manier is er een verhoging van ongeveer 5 cm, om te voorkomen dat u het been te veel optilt. Dit product is dus goed voor bijvoorbeeld mensen met zwakkere benen.

Kinedo duo bad met een deur en een douchewand

Deze bad douche combinatie van Kinedo is helemaal te personaliseren. Het bad komt in verschillende maten waaruit je kan kiezen.

Wat kost een Kinedo Duo?

De prijzen variëren tussen 3500 en 5000 euro. Deze prijzen zijn afhankelijk van het soort DuoDesign pakket dat u wilt kiezen. Het eerste pakket is een moderne combinatie en is uitgerust met een regendouche en geïntegreerde kraan. Tot slot is dit pakket uitgerust met Kinewall Design.

Het tweede Duo Design-pakket is als het basispakket, maar extra uitgerust met een watervalkraan en een handdouche met antikronkel-slang. Perfect voor het hele gezin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.