Prijswinnende Hansgrohe Raindance regendouche

Prijswinnende Hansgrohe Raindance regendouche

Reading Time: 2 minutes

Hansgrohe staat niet alleen bekend om hun Hansgrohe Kranen of de Hansgrohe douche, maar ook om de Hansgrohe regendouche Raindance. Alles wat u wilt weten over deze regendouche komt u te weten in dit artikel!

Hansgrohe

Dit merk is een pionier in de keuken- en badkamerwereld. Ze hebben prijzen gewonnen met hun brede collectie badkamerkranen en keukenkranen. Ze zijn niet alleen erg sterk in het ontwerpen van deze producten, maar ze vinden ook dat design niet ten koste mag gaan van het milieu. Met verschillende technieken de Coolstart, Ecosmart en de Airpower blijft de natuur een belangrijk gezichtspunt.

Regendouche

Een regendouche is een luxueus product. Het ontwerp van de douche verandert uw badkamer direct in een spa badkamer. Een badkamer die je direct tot rust brengt. De douchekop heeft een brede straal waardoor je hele lichaam nat wordt.

Een regendouche past niet in elke badkamer. Als u een regendouche in uw badkamer wilt installeren, moet u zorgen voor een hoog plafond, zodat er 30 cm ruimte is tussen uw hoofd en de douchekop. Ook moet u nadenken of uw douchekop aan de muur of in de muur moet worden geïnstalleerd.

U moet er wel rekening mee houden dat een regendouche veel water verbruikt. Zo’n douchekop verbruikt tussen de 20-25 liter water per minuut. Raindance en Raindance select douchekoppen zijn douchekoppen die vast en dan niet verstelbaar zijn.

Raindance

Hansgrohe Regendouche Raindance

Dit is de Hansgrohe Raindance regendouche. Een pronkstuk uit de Hansgrohe collecties. Met deze douchekoppen word douchen zeer relaxend.

Deze serie is er in verschillende maten en vormen. Van een ronde douchekop tot een vierkante douchekop. Hier kunt u nog kiezen of u de regendouche aan de muur of aan het plafond wilt hebben. De Raindance collecite bestaat uit verschillende series.

Sommige van deze douchekoppen zijn uitgerust met RainAir technologie. Deze technologie maakt de waterstraal zachter maar breder. Dit zorgt er dus voor dat je optimaal in relax modus gaat.


Raindance Select

Een regendouche

Deze serie is een stap verder in het personaliseren van uw douche in tegenstelling tot zijn voorganger. Met de selectiefunctie kunt u de waterstraal kiezen. Bovendien kunt u met de bekroonde handdouche zelf de straalsoort kiezen: RainAir, Rain, WhirlAir. Tot slot zijn deze douches eenvoudig te reinigen dankzij de QuickClean technologie. Hierdoor is kalkaanslag eenvoudig weg te poetsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.